Paulina2711
Zaangażowana w BB
Wesołych Świąt wszystkim ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny ❤U nas emilek świąteczny
Dziewczyny mam nadzieję, że święta minęły Wam spokojnie.
Moje wyniki są ok. Zmiana niezłośliwa.
Mój ostatnie dwie noce praktycznie nie spał. Oczy na zapałki i jakoś działam. Czuje się chora ostatnie dwa dni. Nie wiem czy się martwić czy nie. Od tygodnia albo i więcej już nie miałam odchodów połogowych a dziś zaczęło się plamienie od nowa. Wczoraj 37,5. Może ta temp i ból stawów to od zatrzymanych odchodów?Uf dobrze że piszesz bo zniknelas i już zaczynalysmy się martwić. U mnie święta spokojne i dość leniwe. My stacjonarne u siebie w domu a dziadkowie dojezdzali jeśli chcieli. Malutka za to w świątecznym nastroju codziennie świętuje do północy a dzis w nocy nawet do 1.[emoji1787][emoji3]
Mój ostatnie dwie noce praktycznie nie spał. Oczy na zapałki i jakoś działam. Czuje się chora ostatnie dwa dni. Nie wiem czy się martwić czy nie. Od tygodnia albo i więcej już nie miałam odchodów połogowych a dziś zaczęło się plamienie od nowa. Wczoraj 37,5. Może ta temp i ból stawów to od zatrzymanych odchodów?
Az miło przeczytać ze wszystko ok, bo długo nic nie pisałaś i już różne myśli człowiekowi chodziły po głowie...święta święta i po świętach..,my wigilie i święta w domu w swoim gronie spędziliśmy a dziadkowie w święta nas dowiedzieli. Dzisiaj padam już. Mała mało co spała w ciągu dnia i wciąż nie śpi. Cyc i cyc. Odkładam chwile śpi może max 10 minut i płacz. A w wigilie była niczym anioł spała większość dnia i nocy a już wczoraj było gorzej a dzisiaj to armagedon. 29-12 mamy szczepienie i az się boje...Dziewczyny mam nadzieję, że święta minęły Wam spokojnie.
Moje wyniki są ok. Zmiana niezłośliwa.