reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1608820763586_6747883363993802895.jpeg

Wesołych Świąt wszystkim 😉

reklama
Uf dobrze że piszesz bo zniknelas i już zaczynalysmy się martwić. U mnie święta spokojne i dość leniwe. My stacjonarne u siebie w domu a dziadkowie dojezdzali jeśli chcieli. Malutka za to w świątecznym nastroju codziennie świętuje do północy a dzis w nocy nawet do 1.[emoji1787][emoji3]
Dziewczyny mam nadzieję, że święta minęły Wam spokojnie.
Moje wyniki są ok. Zmiana niezłośliwa.

Uf dobrze że piszesz bo zniknelas i już zaczynalysmy się martwić. U mnie święta spokojne i dość leniwe. My stacjonarne u siebie w domu a dziadkowie dojezdzali jeśli chcieli. Malutka za to w świątecznym nastroju codziennie świętuje do północy a dzis w nocy nawet do 1.[emoji1787][emoji3]
Mój ostatnie dwie noce praktycznie nie spał. Oczy na zapałki i jakoś działam. Czuje się chora ostatnie dwa dni. Nie wiem czy się martwić czy nie. Od tygodnia albo i więcej już nie miałam odchodów połogowych a dziś zaczęło się plamienie od nowa. Wczoraj 37,5. Może ta temp i ból stawów to od zatrzymanych odchodów?

A ile minęło u Ciebie od porodu już ponad 6 tyg.? Karmisz małego piersią?
Ja cały czas plamie jasna krwią nie dużo ale jednak i mam ból podbrzusza bardzo nisko po prawej stronie ( w niedziele od porodu minie 5 tyg.) Chce się wybrać do ginekologa. A z piersiami nie masz problemu. Ja biorę antybiotyk bo miałam zapalenie z gorączka właśnie ale bolałam mnie ta pierś i była gorąca.
Mój ostatnie dwie noce praktycznie nie spał. Oczy na zapałki i jakoś działam. Czuje się chora ostatnie dwa dni. Nie wiem czy się martwić czy nie. Od tygodnia albo i więcej już nie miałam odchodów połogowych a dziś zaczęło się plamienie od nowa. Wczoraj 37,5. Może ta temp i ból stawów to od zatrzymanych odchodów?

reklama
Dziewczyny mam nadzieję, że święta minęły Wam spokojnie.
Moje wyniki są ok. Zmiana niezłośliwa.
Az miło przeczytać ze wszystko ok, bo długo nic nie pisałaś i już różne myśli człowiekowi chodziły po głowie...święta święta i po świętach..,my wigilie i święta w domu w swoim gronie spędziliśmy a dziadkowie w święta nas dowiedzieli. Dzisiaj padam już. Mała mało co spała w ciągu dnia i wciąż nie śpi. Cyc i cyc. Odkładam chwile śpi może max 10 minut i płacz. A w wigilie była niczym anioł spała większość dnia i nocy a już wczoraj było gorzej a dzisiaj to armagedon. 29-12 mamy szczepienie i az się boje...
Powrotu do zdrowia. Mi wczoraj minelo 6 tygodni od porodu, odchody u mnie dość skąpe już nawet bez zabarwienia krwią. Słuchajcie jeśli karmicie piersią to probowałyście dawać dzieciom z butelki? Pytam bo teściowa co u nas jest pyta o to i mówi, co jeśli coś się ze mną stanie to dziecko jeść nie będzie umiało...

Do góry