olka100993
Fanka BB :)
U mnie waga urodzeniowa 3620g, przy wypisie 3550g, a w skończonym 3 tygodniu życia 4390g.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile Wasze maluchy maksymalnie śpią w nocy? Wybudzacie na jedzenie, czy delektuje cię się snem?
U nas dziś spał też 5,5 godziny. Ja mojego po karmieniu w nocy często wsadzam z otwartymi oczami do łóżeczka, chwilę się powierci i zasypia.Dajcie spokój ja mam wrażenie ze mam dziecko kilku miesięczne w domu , nie niemowlaka , trzeba usypiać sam nie zaśnie , w dzień śpi bardzo mało dosłownie nie przesadzam , w nocy nie było jeszcze takiej co by spał więcej niż trzy godziny odpycha się jak tylko czuje coś pod nogami , ale to podobno normalne ? Widziała go rehabilitantka starszego syna i póki co stwierdziła ze z napięciem okej , chociaż przewraca się z brzucha na bok i mamy kocyk podkładać pod pachy
Wow! Nasze szkraby rosną jak na drożdżach! U nas podobnie urodzeniowa 3610g potem spadek do 3400g i równo w skończonym 3 tygodniu 4100g krupnioczek jakich więcej na tym forumU mnie waga urodzeniowa 3620g, przy wypisie 3550g, a w skończonym 3 tygodniu życia 4390g.
Dajcie spokój ja mam wrażenie ze mam dziecko kilku miesięczne w domu , nie niemowlaka , trzeba usypiać sam nie zaśnie , w dzień śpi bardzo mało dosłownie nie przesadzam , w nocy nie było jeszcze takiej co by spał więcej niż trzy godziny [emoji54]odpycha się jak tylko czuje coś pod nogami , ale to podobno normalne ? Widziała go rehabilitantka starszego syna i póki co stwierdziła ze z napięciem okej , chociaż przewraca się z brzucha na bok i mamy kocyk podkładać pod pachy
U nas do około 4 tygodnia dziecko jadło i spało na noc zasypialo ok 20 i pierwsza pobudka na jedzenie była ok 23-24. Natomiast po 4 tygodniach wieczory Mała jest rozdrażniona sama nie wie czy cyc, jak cyc to płacze i się odrywa i tak az niekiedy do 23 wtedy pada. Przez dwa dni myślałam ze już wyrobił nam się jakiś rytm ale wczorajszy dzień temu zaprzeczył. Obecnie śpi czy w dzień czy w nocy max 2 godziny a są drzemki ze budzi się po 15 minutach.Ile Wasze maluchy maksymalnie śpią w nocy? Wybudzacie na jedzenie, czy delektuje cię się snem?