Paulina2711
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki króliczekZobacz załącznik 1215699Zobacz załącznik 1215700
Mamy już 5 tygodni ❤
Czas zdecydowanie za szybko leci
Liście z kapusty okładać pierś i odciągać pokarm, żeby nie zalegałCzy któraś z Was przechodziła zapalenie piersi? Jeśli tak to jak się leczyła?
Kolejny problem u mnie na horyzoncie
Może za łapczywie je ? Za dużo powietrza łapie ? U nas też tak było na początku nawet myśleliśmy żeby mleko zmienić na ar ale przeszło wszystko.I jak tam? Macie sposób na to ulewanie? Mój jak na początku nie ulewal, to teraz co 3 karmienie tak ulewa, że chyba zwraca wszystko co przed chwilą zjadł
Karmisz piersią ? U zaczęło się jak skończył mniej więcej dwa tygodnie , są dni ze każde karmienie uleje , a są takie ze naje się z dwóch piersi na raz , nie odbije i zaśnie i nie uleje , w nocy czasem muszę prześcieradło zmieniać Z tym ze u nas waga fajnie idzie w górę , ale już miałam niezłe schizy bałam się dosłownie odkładać małego na płasko i nosiłam przed godzinę wyżej , a i tak ulałI jak tam? Macie sposób na to ulewanie? Mój jak na początku nie ulewal, to teraz co 3 karmienie tak ulewa, że chyba zwraca wszystko co przed chwilą zjadł
Karmisz piersią ? U zaczęło się jak skończył mniej więcej dwa tygodnie , są dni ze każde karmienie uleje , a są takie ze naje się z dwóch piersi na raz , nie odbije i zaśnie i nie uleje , w nocy czasem muszę prześcieradło zmieniać Z tym ze u nas waga fajnie idzie w górę , ale już miałam niezłe schizy bałam się dosłownie odkładać małego na płasko i nosiłam przed godzinę wyżej , a i tak ulał
Pewnie też, mam nawał teraz i czasem krztusi się mlekiem i wyplywa podczas jedzenia.Może za łapczywie je ? Za dużo powietrza łapie ? U nas też tak było na początku nawet myśleliśmy żeby mleko zmienić na ar ale przeszło wszystko.
To robię za radą położnej plus Ibuprofen, ale zastanawiam się czy pomoże. Mam w razie W antybiotyk, ale w sumie nie wiem kiedy go użyć, bo narazie inne objawy znikły, oprócz zaczerwienienia i bolącego miejsca na piersi. No ale to zapewne przez ibuprofen, bo zbija gorączkę i działa przeciwbólowo.Liście z kapusty okładać pierś i odciągać pokarm, żeby nie zalegał