My również chcielibyśmy się przywitać . Synuś przyszedł na świat SN 4 dni przed terminem, więc załapaliśmy się jeszcze na ostatni dzień października. Waga 3470 długość 57cm, 10 punktów. Od wtorku jesteśmy w domku, ale jeszcze nie mieliśmy wizyty położnej ponieważ jest na kwarantannie...w poniedziałek mam nadzieję że uda mi się z nią umówić, lepiej żeby ktoś spojrzał na malucha fachowym okiem.
reklama
Witaj SłodziakuMy również chcielibyśmy się przywitać . Synuś przyszedł na świat SN 4 dni przed terminem, więc załapaliśmy się jeszcze na ostatni dzień października. Waga 3470 długość 57cm, 10 punktów. Od wtorku jesteśmy w domku, ale jeszcze nie mieliśmy wizyty położnej ponieważ jest na kwarantannie...w poniedziałek mam nadzieję że uda mi się z nią umówić, lepiej żeby ktoś spojrzał na malucha fachowym okiem. Zobacz załącznik 1198201
Dziewczyny ja już chyba sobie wkręcam że rodzę... I wkurza mnie to niesamowicie...
Ale cudooooo, gratulacje!!My również chcielibyśmy się przywitać . Synuś przyszedł na świat SN 4 dni przed terminem, więc załapaliśmy się jeszcze na ostatni dzień października. Waga 3470 długość 57cm, 10 punktów. Od wtorku jesteśmy w domku, ale jeszcze nie mieliśmy wizyty położnej ponieważ jest na kwarantannie...w poniedziałek mam nadzieję że uda mi się z nią umówić, lepiej żeby ktoś spojrzał na malucha fachowym okiem. Zobacz załącznik 1198201
gohya
Fanka BB :)
może ten termin z om jednak bardziej wiarygodny u CiebieWitaj Słodziaku
Dziewczyny ja już chyba sobie wkręcam że rodzę... I wkurza mnie to niesamowicie...
Michalina93
Fanka BB :)
Tez tak myśle skoro miałaś już tyle razy skurcze właściwie pisalas o nich prawie codziennie od dłuższego czasumoże ten termin z om jednak bardziej wiarygodny u Ciebie
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Ja po KTG i coraz mocniejsze i częstsze skurcze się piszą. Niech szybciej się to rozkręca bo nie chce mi się tu leżeć
Ja też od kilku nocy mam skurcze i to bolesne ale po kilku godz nad ranem się wyciszaja... To bardzo meczace bo zasypiam wykończona 4-5 ... Dziś więc pomyślałam że może wezmę się za sprzątanie więc od południa sprzątam jak szalona nawet okna umyłam
I kurcze dziś też są od wczorajszego wieczora. Cały czas co 10 minut. Bez sensu to jest.Tez tak myśle skoro miałaś już tyle razy skurcze właściwie pisalas o nich prawie codziennie od dłuższego czasu
reklama
Próbowałam. Skurcze się wzmagają po tym ale przy okazji cholernie mnie to podniecaA próbowalyście masowac sutki na rozkrecenie skurczy? Mi to chyba pomogło