reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja mam na wtorek wpisana cc , nadal nie wiem jaki mam wynik na gbs i nie wiem kiedy mam iść do szpitala czy w poniedziałek po południu w razie dodatniego czy na wtorek z rana już przed cc . Dziś robiłam covid brali z gardła i nosa nie powiem że było to przyjemne. Nie wiem jaki to ma sens skoro podobno wynik jest ważny 72h .... A sama nie wiem do końca kiedy mam iść do szpitala . Jeśli zadzwonią to znaczy że pozytywny jeśli nie to wynik idzie prosto na oddział. Eh muszę ogarnąć tego gbs bo już weekend ...
kiedy robiłaś gbs? z tego co wiem, to przyjęcia planowane są raczej z rana do południa, ale może lepiej zadzwoń

reklama
Wczoraj o 22 urodziłam córeczkę :) 2dni po terminie. 3550g 55cm 10pkt :) Skurcze zaczęły sie o 11rano, około 20 pojechaliśmy do szpitala i równo 22 młoda już była. Pobrali mi wymaz w oczekiwaniu na wynik jestem sama z dzieckiem na sali.

Gbs robiłam już 3 tyg temu ale lekarz musiał być na oddziale żeby to sprawdzić . Wczoraj dzwoniłam na oddział żeby się dowiedzieć co z badaniem na covid kiedy i gdzie mam zrobic no i dostałam info że nie ma wyniku gbs i mam covid zrobić dziś bo jeśli ten gbs będzie na + to mam przyjść w pon koło 12-13 i muszę mieć wynik covid żeby mnie przyjęli. A jeśli będzie - to mam przyjść w termin cc o 7 rano. Lekarz ma urwanie głowy dziś w szpitalu mam nadzieję że w nocy da znać SMS albo coś co z tym wynikiem bo nie chce mu cały czas głowy zawracać....

Gratulacje dla "świeżo upieczonych mam"
Ja mimo że "dopiero" połowa 37tc to już czekam z niecierpliwością bo dzidzia bardzo duża, a chciałabym urodzić sn....

Wczoraj o 22 urodziłam córeczkę :) 2dni po terminie. 3550g 55cm 10pkt :) Skurcze zaczęły sie o 11rano, około 20 pojechaliśmy do szpitala i równo 22 młoda już była. Pobrali mi wymaz w oczekiwaniu na wynik jestem sama z dzieckiem na sali.
Gratulacje Kochana 😘 super że możecie być razem z malutką :)

Wspaniale, gratulacje!! Taka,, w sam raz,, niunia 😁

reklama
Dzisiaj rozmawiałam z panią ordynator z Zorskiej porodówki, z racji możliwości porodów rodzinnych oddzial jest oblegany od kilku tygodni, rozważają wprowadzenie łóżek piętrowych 😄😉oby nic się nie zmieniło do czasu mojego rozwiązania... W Siemianowicach Śląskich podobnie

Do góry