reklama
gohya
Fanka BB :)
Myślę że poród będzie bardziej bolał mnie nie bolało, tylko mało przyjemne, bo dość głęboko to coś wkładająA boli ten wymaz ?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Nie. Nie boli. Przynajmniej mnie nie bolało bo to tylko troszeczkę wkładają patyczek na chwilę troche nim poruszają i tyle. Bardziej mnie łaskotałoA boli ten wymaz ?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Szkoda właśnie, przy porodzie mógłby być to taki ból jak przy wymazie bylybysmy wszystkie napewno szczęśliweMyślę że poród będzie bardziej bolał mnie nie bolało, tylko mało przyjemne, bo dość głęboko to coś wkładają
Kurcze ja miałam wczoraj mega sucho w nosie i bolało mnie jak mi pielęgniarka patyk wsadziła :/ podrapalo mnie to po prostu.Nie. Nie boli. Przynajmniej mnie nie bolało bo to tylko troszeczkę wkładają patyczek na chwilę troche nim poruszają i tyle. Bardziej mnie łaskotało
Zaczęła mi się biegunka. Ja nie wiem czy już we wszystkim szukam początku porodu ale chyba odpuściłam. Będzie co ma być i kiedy ma być. I tak muszę urodzic.
Która się następna rozpakowuje?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Może głęboko wsadziła i dlatego bolało?Kurcze ja miałam wczoraj mega sucho w nosie i bolało mnie jak mi pielęgniarka patyk wsadziła :/ podrapalo mnie to po prostu.
Zaczęła mi się biegunka. Ja nie wiem czy już we wszystkim szukam początku porodu ale chyba odpuściłam. Będzie co ma być i kiedy ma być. I tak muszę urodzic.
Która się następna rozpakowuje?
Leżę dziś od rana w szpitalu i chciałabym już się rozpakować, rozwarcie od jakiegoś czasu 1.5cm i dalej cisza
No wsadziła głęboko bo to ma iść do nosogardla. Poprzednio wymaz był po prostu nieprzyjemny ale śluzówkę miałam normalna. Teraz mam przesuszoną i pewnie dlatego bolało.Może głęboko wsadziła i dlatego bolało?
Leżę dziś od rana w szpitalu i chciałabym już się rozpakować, rozwarcie od jakiegoś czasu 1.5cm i dalej cisza
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Uuu współczuję...na koniec ciąży jeszcze takie niespodziankiA co tam... Było minęło. Bardziej bolało cięcie i czyszczenie palca.
reklama
Ja mam na wtorek wpisana cc , nadal nie wiem jaki mam wynik na gbs i nie wiem kiedy mam iść do szpitala czy w poniedziałek po południu w razie dodatniego czy na wtorek z rana już przed cc . Dziś robiłam covid brali z gardła i nosa nie powiem że było to przyjemne. Nie wiem jaki to ma sens skoro podobno wynik jest ważny 72h .... A sama nie wiem do końca kiedy mam iść do szpitala . Jeśli zadzwonią to znaczy że pozytywny jeśli nie to wynik idzie prosto na oddział. Eh muszę ogarnąć tego gbs bo już weekend ...