Mam to samo od 3tygU mnie chyba powoli chyba coś zaczyna się dziać, twardnieje mi brzuch, że ledwo mogę chodzić. Mam też mega ucisk na spojenie łonowe. Chociaż w sumie to ja nie wiem czy to objawy porodu czy już sobie wymyślam
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Oby się działo. Bo szkoda się tak na marne męczyć [emoji3]
Mnie dziś męczy ale jakaś straszna zgaga.[emoji3][emoji3] z tego chyba porodu nie będzie.
Mnie dziś męczy ale jakaś straszna zgaga.[emoji3][emoji3] z tego chyba porodu nie będzie.
U mnie chyba powoli chyba coś zaczyna się dziać, twardnieje mi brzuch, że ledwo mogę chodzić. Mam też mega ucisk na spojenie łonowe. Chociaż w sumie to ja nie wiem czy to objawy porodu czy już sobie wymyślam
Suzi90
Zaangażowana w BB
Super, gratulacje, dużo miłości i zdrówka dla WasTak od 2 dni jesteśmy w domu, skurcze bolesne, ale poród u mnie szybki, rana po szyciu boli szyli mnie rodziłam sn
Ile trwal poród ?Tak od 2 dni jesteśmy w domu, skurcze bolesne, ale poród u mnie szybki, rana po szyciu boli szyli mnie rodziłam sn
Michalina93
Kochana mnie to czeka od pon , dosłownie już od tygodnia nie śpię mimo ze to druga ccDziewczyny zaczynam panikować. Jutro rano szpital i albo jutro albo w piątek mnie pokroją. Nagle poczułam się zupełnie niegotowa
Ja też po nie przespanej nocy bylam dzis rano na ktg, skurcze wychodziły ale są do wytrzymania... Co jakiś czas ustają i wieczorem wracają zazwyczaj... Tyle że fakt ze z dnia na dzień coraz mocniejsze , zobaczymy... 10 mam ostatnie badania, 12 wizyta. Też już mam dość i chodzę bardzo rozdrażniona... U mnie dziś 38 tydzień się zaczął.
AMysz
Na wynik ile czekałaś 24h? I przez ten czas nie dali ci w ogóle dziecka??
Ja miałam pobrany po porodzie i dopiero jak mi ujemny wynik wyszedł dostałam dziecko
reklama
agabaj92
Od rozwarcia godzina czasuIle trwal poród ?
Ponad 24 godziny i tak przez ten czas dziecka nie miałamNa wynik ile czekałaś 24h? I przez ten czas nie dali ci w ogóle dziecka??