Może się mrozić podświadomie czuje że nic z tego dziś nie będzie. Musiałabym pomoc skurczom a jestem zmęczona bardzo i chyba nie chce dziś rodzić.Daj znać czy otwierać piccolo czy czekać aż się bardziej zmrozi
reklama
Nie wiem jak daleko masz do szpitala, ale może czas ruszać...Czy skurcze od godziny co 3-4 minuty mogę uznać za poczatek czy moje dziecko chce mnie wkurzyć?
To ja tak miałam w pierwszej ciąży kilka godzin wcześniej byłam u ginekologa miałam ktg i usłyszałam ze nie ma szans na poród to był poniedziałek popołudnie dostałam na piątek skierowanie do szpitala a we wtorek urodziłam.Łażę po domu... Zaczęły sie w ciepłej kąpieli. Póki co nie słabną a są wyraźnymi skurczami. Jak fala. Nasila się, ma kulminacje i odchodzi...
W nocy dojedziemy w pół godziny..ale to jeszcze nie dziś raczej.Nie wiem jak daleko masz do szpitala, ale może czas ruszać...
AMysz
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży miałam skurcze często co 10 i 5 min ale były słabe rozkrecaly sie cały dzień od rana, dopiero w nocy zwiększyły sie na sile i bol przeszedł na plecy wtedy dopiero jechałam do szpitala. I była to dobra decyzja bo Po 4 godzinach już było po. A jakbym jechała od razu z tymi słabymi to bym cały dzień spedzila niepotrzebnie w szpitalu. Ciekawe jak teraz się zacznie
AMysz
I co przeszło czy cały czas tak samo?
W nocy dojedziemy w pół godziny..ale to jeszcze nie dziś raczej.
Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.I co przeszło czy cały czas tak samo?
A Młody się rusza czy raczej spokojny?Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.
Aaaanna
Jak nie ma na razie skurczy i wody się nie leja a ruchy dziecka czujesz to bym póki co położyła się i czekała.
Nie ma co jechać bez potrzeby. Chociaż u Ciebie to już kolejny poród to może iść dużo szybciej.
Nie ma co jechać bez potrzeby. Chociaż u Ciebie to już kolejny poród to może iść dużo szybciej.
Skurczy nie czuje. Za to moje ciało jest jakieś dziwne.
reklama
Aaaanna
Ja dziś też cały dzień ledwo się tocze. Normalnie wstawianie to koszmar poszłam na spacer ale okazało się że to tez nie moje klimaty.
Coś czuje że najlepsze dla mnie teraz jest leżenia i nic nie robienie. Gdyby tylko to było możliwe [emoji3][emoji3][emoji3]
Coś czuje że najlepsze dla mnie teraz jest leżenia i nic nie robienie. Gdyby tylko to było możliwe [emoji3][emoji3][emoji3]