Łażę po domu... Zaczęły sie w ciepłej kąpieli. Póki co nie słabną a są wyraźnymi skurczami. Jak fala. Nasila się, ma kulminacje i odchodzi...Jak są coraz mocniejsze to pewnie się zaczyna to może pujsc szybko.
reklama
O kurcze. Myślisz że to już? To trzymamy kciuki. Może dlatego ostatnie noce spać nie mogłaś?Łażę po domu... Zaczęły sie w ciepłej kąpieli. Póki co nie słabną a są wyraźnymi skurczami. Jak fala. Nasila się, ma kulminacje i odchodzi...
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Równo co 3 do 4 minuty to tak jakby pod koniec już.Łażę po domu... Zaczęły sie w ciepłej kąpieli. Póki co nie słabną a są wyraźnymi skurczami. Jak fala. Nasila się, ma kulminacje i odchodzi...
Kochana mi się kazdy poród tak zaczynał. Nigdy nie miałam skurczy rzadszych. Za to z takimi bujalam się nawet kilka godzin...Równo co 3 do 4 minuty to tak jakby pod koniec już.
Spać nie mogłam przez dyskopatie...O kurcze. Myślisz że to już? To trzymamy kciuki. Może dlatego ostatnie noce spać nie mogłaś?
gosiaczekgosiaczek
A widzisz to nie wiedziałam mi się zaczyna od 10 minut. Każdy ma inaczej. Jak tak to super .Kochana mi się kazdy poród tak zaczynał. Nigdy nie miałam skurczy rzadszych. Za to z takimi bujalam się nawet kilka godzin...
Córka mnie tak w konia robiła 3 razy. Skurcze były kilka h, jak dojeżdżałam do szpitala to okazywało się że nic z tego nie będzie..A widzisz to nie wiedziałam mi się zaczyna od 10 minut. Każdy ma inaczej. Jak tak to super .
gosiaczekgosiaczek
To faktycznie ja też zawsze jestem w stresie bo zawsze po terminie i mi wywołują. A teraz wydaje mi się że będzie wcześniej więc sama nie wiem jak to będzie.
Michalina93
Daj znać czy otwierać piccolo czy czekać aż się bardziej zmroziCórka mnie tak w konia robiła 3 razy. Skurcze były kilka h, jak dojeżdżałam do szpitala to okazywało się że nic z tego nie będzie..
reklama
Dziękuje jutro coś kupie bo dzisiaj tez jest już ogieńMi pomaga Gaviscon w płynie. 10ml po obiedzie i spokój cały dzień.