reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Dostalam.od siostry taki na akumulator ale mowila, ze jest beznadziejny i katarek do odkurzacza najlepiej daje radę.

U mnie niestety przyplątało sie jakieś świństwo i dostałam globulki dopochwowe. Kurde akurat w ciazy, pierwszy raz w życiu mam drożdzycę.... :/
niestety to w ciąży ponoć częste, dobrze, że szybko leczona, a jakie miałaś objawy?

reklama
Jedynie duża ilość uplawów koloru białego, nie swedział ani nie piekło, takze zdziwiłam sie na wizycie. Moja gin powiedziala, ze to norma w ciąży.

Podłoga to deska trzywarstwowa, niestety do poprawki bo majster nie popisał sie.... mieszkamy od soboty w nowym domku, partyznatka na maxa, ale i tak fajnie na swoim :)

Jedynie duża ilość uplawów koloru białego, nie swedział ani nie piekło, takze zdziwiłam sie na wizycie. Moja gin powiedziala, ze to norma w ciąży.

Podłoga to deska trzywarstwowa, niestety do poprawki bo majster nie popisał sie.... mieszkamy od soboty w nowym domku, partyznatka na maxa, ale i tak fajnie na swoim :)
my 1,5 roku temu, jak się wprowadzaliśmy, to mieliśmy tylko gotową łazienkę, w sypialni łóżko i 1 komodę, wszystko kupowaliśmy po trochu. też zdecydowałam się na deskę w przedpokoju, ale jak mężowi spadł młotek na to i zostało wgniecenie, to trochę pożałowałam, mam nadzieję, że jednak będzie słuzyć jakiś czas

Naubizator ja mam. Używam dla córki i nam też już się przydał. Ja polecam siateczkowy sama mam ten że zdjęcia.
Jest super bo działa praktycznie bezglosnie może chodzić na ładowarkę i baterie i działa szybko. No i można łatwo zabrać to w drogę.
A czy kupujecie nebulizator ? I jaki aspirator do nosa polecacie ?
20200903_205556.jpeg

reklama
Do góry