reklama
Milijoan
Zaciekawiona BB
Ja też 28 i także różnie te ruchy czuje. Kilka tygodni temu były mocne kopniaki, teraz tylko kilka razy dziennie czuje takie lekkie wiercenie. Czasem tylko którego dnia zdarzy się jakaś mocniejsza akcja - chyba mam po prostu spokojne dziecko w brzuchu (oby było takie i po ). Nie ma czym się stresować, póki cokolwiek czujesz. Mnie lekarz powiedział, ze mam koniecznie raz dziennie czuc jakiś ruch - dokładnie zapamiętywać, czy każdego dnia czuję. Jeśli tak, wszystko Ok.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest u Was z ruchami.. Tak jak pisałam jestem w 28tc i już naprawdę czułam te ruchy bardzo wyraźne, czasami nawet dosyć mocne. A dzisiaj moje dziecko jest niesamowicie spokojne. Czuje co prawda ruchy ale są one bardzo delikatne, muszę się skupić żeby je poczuć. Sprawdzałam też detektorem tętna i serduszko bije prawidłowo ale oczywiście zaczynam się martwić [emoji17]
Milijoan
Zaciekawiona BB
Ojej, trzymajcie się! A co w szpitalu mówią?Cześć kochane. Leżę pod ktg. Meczy mnie dziś napinanie brzucha. Zaczęłam mierzyć to wychodzi równo co 3 minuty.
Aaaanna
Fanka BB :)
Ojej to nie fajnie. Oby to było tylko chwilowe.
Cześć kochane. Leżę pod ktg. Meczy mnie dziś napinanie brzucha. Zaczęłam mierzyć to wychodzi równo co 3 minuty.
Michalina93
Trzymamy bardzo !
Trzymamy. Mocno.Dostałam kroplówkę z magnezu. Jak nie pomoże to dadzą cis silniejszego na zatrzymanie akcji. Trzymajcue kciuki mocno.
A gddzie leżysz?Dostałam kroplówkę z magnezu. Jak nie pomoże to dadzą cis silniejszego na zatrzymanie akcji. Trzymajcue kciuki mocno.
Patologia ciąży na Ujastku.A gddzie leżysz?
reklama
Aaaanna
[emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696] super mocno.
Dostałam kroplówkę z magnezu. Jak nie pomoże to dadzą cis silniejszego na zatrzymanie akcji. Trzymajcue kciuki mocno.