reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Mnie tez sie zdarzało, ze leciała mi krew z nosa, ale o kiedy biore zelazo to cisza :)
Można faktycznie to anemia?
Za to teraz mecze się z dziąsłami... non stop mam gdzieś zapalenie dziąseł, krwawią trochę i boli... nitkowanie niestety nie pomaga.
Mi na krwawiące dziąsła pomogła pasta Meridol.

reklama
Część dziewczyny, pisałam tu na samym początku w marcu bodajże, co jakiś czas wchodziłam ale takie tempo ze nie moglam się wbić w rozmowę [emoji14] wiem że część dziewczyn przeszła na zamknięta grupę, więc teraz jest tu chyba? [emoji28] was mniej i będzie łatwiej. Dla ułatwienia przypomnę to moja druga ciąża, w domu siedzi ze mną prawie 3latek. Jestem z Leszna (Wlkp) spodziewam sie dziewczynki [emoji3] tak tak widziałam kilka postów wyżej ze same księżniczki [emoji28] aczkolwiek mój ginekolog mowi ze na 95procent i ze z 5procent można jeszcze zrobić chłopca także tego [emoji849] czy tylko moje dziecko takie duże około 700g [emoji33] mam 24tc
Też jestem z okolic Leszna, a w jakiej przychodni prowadzisz ciąże?

Dziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne 😌

U mnie ma okresy dużego pływania i rozpychania się na pęcherzu też lubi sobie posiedzieć wtedy non stop chce mi się siku. Ale potrafi też robić takie obroty w środku i wypycha wtedy tylko jedna stronę brzucha że mnie się wydaje że chyba zaraz się przez brzuch przebije .
Dziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne [emoji18]

Dziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne 😌
U mnie zdarzają się takie fale aktywności na max :p wczoraj mlody uwielbial kopac w pęcherz, ale mialam wrazenie że małemu przeszkadzalo to, ze pęcherz jest zbyt pełny. Po toalecie jak miakiem zasial :p

Dzisiaj z samego rana standardowo mocz plus morfologia i w czwartek wizyta u mojej gin, stęskniłam sie za maleństwem :)

Mój wojował wczoraj w nocy między 23-2. nie mogłam spać, szalał tak, że zastanawiałam się, czy coś jest nie tak. dziś za to boli mnie łeb i wciągnęło mi karte w bankomacie 😔

U nas też akrobatyki - najczęściej nocne, choć i za dnia tez się zdarzają. Czasem już bolesne i niekoniecznie przyjemne, ale właśnie jak opróżnię pęcherz to jakby spokojniej. W jedna noc śmiałam się bo starsza córka obudziła się ok 3 na siku, potem piciu, potem że jej za ciepło a jak już jedna zasnęła to druga się uaktywniła w brzuchu, że zasnąć nie mogłam 🤪

reklama
Do góry