Mi na krwawiące dziąsła pomogła pasta Meridol.Mnie tez sie zdarzało, ze leciała mi krew z nosa, ale o kiedy biore zelazo to cisza
Można faktycznie to anemia?
Za to teraz mecze się z dziąsłami... non stop mam gdzieś zapalenie dziąseł, krwawią trochę i boli... nitkowanie niestety nie pomaga.
reklama
agabaj92
Fanka BB :)
Też jestem z okolic Leszna, a w jakiej przychodni prowadzisz ciąże?Część dziewczyny, pisałam tu na samym początku w marcu bodajże, co jakiś czas wchodziłam ale takie tempo ze nie moglam się wbić w rozmowę [emoji14] wiem że część dziewczyn przeszła na zamknięta grupę, więc teraz jest tu chyba? [emoji28] was mniej i będzie łatwiej. Dla ułatwienia przypomnę to moja druga ciąża, w domu siedzi ze mną prawie 3latek. Jestem z Leszna (Wlkp) spodziewam sie dziewczynki [emoji3] tak tak widziałam kilka postów wyżej ze same księżniczki [emoji28] aczkolwiek mój ginekolog mowi ze na 95procent i ze z 5procent można jeszcze zrobić chłopca także tego [emoji849] czy tylko moje dziecko takie duże około 700g [emoji33] mam 24tc
Michalina93
Dziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne
Aaaanna
U mnie ma okresy dużego pływania i rozpychania się na pęcherzu też lubi sobie posiedzieć wtedy non stop chce mi się siku. Ale potrafi też robić takie obroty w środku i wypycha wtedy tylko jedna stronę brzucha że mnie się wydaje że chyba zaraz się przez brzuch przebije .
Dziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne [emoji18]
U mnie zdarzają się takie fale aktywności na max wczoraj mlody uwielbial kopac w pęcherz, ale mialam wrazenie że małemu przeszkadzalo to, ze pęcherz jest zbyt pełny. Po toalecie jak miakiem zasialDziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne
Dzisiaj z samego rana standardowo mocz plus morfologia i w czwartek wizyta u mojej gin, stęskniłam sie za maleństwem
gohya
Mój wojował wczoraj w nocy między 23-2. nie mogłam spać, szalał tak, że zastanawiałam się, czy coś jest nie tak. dziś za to boli mnie łeb i wciągnęło mi karte w bankomacieDziewczyny jak tam wasze pociechy , aktywne w brzuszku ? Mój coś ostatnio z pęcherzem się polubił , ma dni ze siedzi na nim albo raczej kopie , ale to nieprzyjemne
U nas też akrobatyki - najczęściej nocne, choć i za dnia tez się zdarzają. Czasem już bolesne i niekoniecznie przyjemne, ale właśnie jak opróżnię pęcherz to jakby spokojniej. W jedna noc śmiałam się bo starsza córka obudziła się ok 3 na siku, potem piciu, potem że jej za ciepło a jak już jedna zasnęła to druga się uaktywniła w brzuchu, że zasnąć nie mogłam
AMysz
Femina na NFZ u Lesniewicza
Też jestem z okolic Leszna, a w jakiej przychodni prowadzisz ciąże?
reklama
agabaj92
Wiem że on też w medeorze w Lesznie przyjmuje, ja akurat do medeoru w Lesznie chodze też na nfz ale do kogoś innego.Femina na NFZ u Lesniewicza