reklama
No właśnie z tym tyciem to też średnio na samym poczatku szybko 6kg przytylam A od mają waga stoi w miejscu niby dziecko przybiera na wadze ale słabo ufam swojemu lekarzowi niestety ...prenatalne mam nadzieję wszytko wyjaśnia.. super że wasze maluchy daja znać o sobie to jest coś pięknego czuć ruchy malucha w brzuszku mdłości również co jakiś czas wracaja A jak uwielbiałam czekoladę tak teraz patrzeć na nia nie mogę czasem coś słodkiego zjem ale bez porównania z przed ciąży czy moich poprzednich ciąż myślałam że może źle znoszę ciążę bo to dziewczynka A mam 3 synów ale okazało się że jednak też syn z tad tak mnie niepokoi wszystko bo nigdy tak zle się nie czułam
U mnie też 4 ciaza i zdecydowanie najgorszaNo właśnie z tym tyciem to też średnio na samym poczatku szybko 6kg przytylam A od mają waga stoi w miejscu niby dziecko przybiera na wadze ale słabo ufam swojemu lekarzowi niestety ...prenatalne mam nadzieję wszytko wyjaśnia.. super że wasze maluchy daja znać o sobie to jest coś pięknego czuć ruchy malucha w brzuszku mdłości również co jakiś czas wracaja A jak uwielbiałam czekoladę tak teraz patrzeć na nia nie mogę czasem coś słodkiego zjem ale bez porównania z przed ciąży czy moich poprzednich ciąż myślałam że może źle znoszę ciążę bo to dziewczynka A mam 3 synów ale okazało się że jednak też syn z tad tak mnie niepokoi wszystko bo nigdy tak zle się nie czułam
U mnie nawrót mdlości spowodowała bardzo duza dawka żelaza, gin kazał zmniejszyc i jest odrazu lepiej
Kurde, nie wiem co z tym moimi cukrami, mam glukometr w domu i dzisiaj ogarnełam jak go używać i wyszło, ze na czczo mam cukier 70... wiec niski a tyje trochę za dużo.
Mam nadzieje, ze krzywa coś wyjaśni.
Mój wczoraj tak buszowal, ze nie mogla zasnąć... melduje się w 24 tc
Kurde, nie wiem co z tym moimi cukrami, mam glukometr w domu i dzisiaj ogarnełam jak go używać i wyszło, ze na czczo mam cukier 70... wiec niski a tyje trochę za dużo.
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Pierwsze kupione przez tatusia ``Nie ważne jakie ale liczy się napis`` jego słowa
To nasze pierwsze maleństwo i po prostu oszalał i już nie może doczekać się kiedy będzie z nami malutka
gohya
Fanka BB :)
Sprawdź sobie cukier godzine po posiłku. Powinien być niższy niż 140.U mnie nawrót mdlości spowodowała bardzo duza dawka żelaza, gin kazał zmniejszyc i jest odrazu lepiej
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Ja mam w następnym tygodniu obciążenie glukoza i nie wiem jak to zniose. Może być ciężko
gohya
Zobacz załącznik 1145842
Pierwsze kupione przez tatusia ``Nie ważne jakie ale liczy się napis`` jego słowa
To nasze pierwsze maleństwo i po prostu oszalał i już nie może doczekać się kiedy będzie z nami malutka
gohya
Mi to ginekolog polecił Link do: Gluco test, roztwór doustny, glukoza, o smaku pomarańczowym, 300 mlJa mam w następnym tygodniu obciążenie glukoza i nie wiem jak to zniose. Może być ciężko
Najlepiej dobrze schłodzić w lodówce. A jak bedziesz brać od nich glukoze, to weź sobie dobrze schłodzoną wodę do rozpuszczenia.
reklama
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Mi to ginekolog polecił Link do: Gluco test, roztwór doustny, glukoza, o smaku pomarańczowym, 300 ml
Najlepiej dobrze schłodzić w lodówce. A jak bedziesz brać od nich glukoze, to weź sobie dobrze schłodzoną wodę do rozpuszczenia.
Właśnie mam sama kupić. Tak myślałam że może jakaś smakowa i tak jak mówisz schłodzić i może jakoś pójdzie