reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Termin mam teoretycznie na 4.11z usg (wg miesiaczki na 12.11) ale już wiem że będę krojona więc pewnie wczesniej urodze. Mam synka. Taki mały rozrabiaka bo już mocno czuje ruchy. A wzdęcia to dopiero drugi raz. I szczerze to naprawde nie wiedziałam ze to taki ból. Mam wrazenie ze po operacji sie lepiej czułam🤣
NO to faktycznie wzdęcia ci się dały we znaki jak możesz porównać aż do bulu po operacji oby mnie to ominęło nigdy nie miałam więc nie znam tematu gratuluję synusia coś nam chłopaki niejadki się zapowiadają 😉🙈

NO to faktycznie wzdęcia ci się dały we znaki jak możesz porównać aż do bulu po operacji oby mnie to ominęło nigdy nie miałam więc nie znam tematu gratuluję synusia coś nam chłopaki niejadki się zapowiadają 😉🙈

U Ciebie też chłopak? Super. Cóż z tymi niejadkami to zebys nie wykrakała. Siostra ma takiego to powoem Ci że będzidmy miały wesołe życie 😄
A Ty na kiedy masz termin? I jak (poza niejedzeniem) sie czujesz?

Hej, ja jestem ze śląska. Pierwszy poród miałam na Raciborskiej i pewnie za drugim razem tez będę tam rodzic, choć tez cały czas zastanawiam się jeszcze.
O Raciborskiej
Hej, ja jestem ze śląska. Pierwszy poród miałam na Raciborskiej i pewnie za drugim razem tez będę tam rodzic, choć tez cały czas zastanawiam się jeszcze.
Ooo super o Raciborskiej też czytałam dobre opinie ale zdecydowałam się jednak na Łubinowa A czykolwiek żeby tam rodzić trzeba mieć tam lekarza A mi się trafił mało sympatyczny i jak ma tak być przy porodzie to jeszcze się zastanowię...

U Ciebie też chłopak? Super. Cóż z tymi niejadkami to zebys nie wykrakała. Siostra ma takiego to powoem Ci że będzidmy miały wesołe życie 😄
A Ty na kiedy masz termin? I jak (poza niejedzeniem) sie czujesz?
Tak też chłopak i to 4 🙈 liczyłam na corcie no ale cóż teraz tylko ważne żeby zdrowe było A niejadka już mam jednego i to jest faktycznie koszmar wolałabym aby jednak jadł jak na chłopa przystało 😉ja mam termin z miesiączki na 21.11 A z pierwszego prentalnego na 24 i czuje się źle ciągle jestem zmęczona nic mi się nie chce często mnie mdli boli kręgosłup i ogólnie już mam dość A co dopiero do końca poprzednie moje 3 ciążę to kompletnie nic mi nie było 9 miesiąc tylko uciążliwy A tu od samego marca się mecze 🤷‍♀️🤦‍♀️

Jak to zakazał? Podobno jest bezpieczny w ciąży. Kurcze. Wystraszyłas mnie.
A spacer niestety nie pomaga. W desperacji nawet przysiady próbowałam robić.
Nie wiem, powiedział, że lepiej nic nie brać, bo to nie jest tak, że leki są zupełnie obojętne. Powiedział, że lepiej zwalczać dietą. Też czytałam, że jest bezpieczny espumisan. Znalazłam takie cwieczenia
ja ogólnie jak mniej sie ruszam, to mam gorzej

reklama
Dziewczyny chyba większość z nas będzie miała chłopca ? Czy mi się wydaje czy jakoś mało dziewczynek się rodzi ? Moje dwie dobre kumpele maja po dwóch chłopców , brat bliźniaki tez chłopcy , jakieś „gwiazdy” typu rozenek czy szatan tez chłopcy 😁 nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy zbieg okoliczności ☺

Do góry