reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Jeszcze troszkę i będzie połowa ciąży, później wakacje zlecą raz dwa, wrzesień to u nas będzie ogarnianie szkoły (mam nadzieję że już pójdą) i chyba tylko październik będzie się ciągnął niemiłosiernie [emoji849] W listopadzie jak się zaczniemy po kolei rozpakowywać to już będzie z górki[emoji846]
Ja sobie to tak tłumaczę[emoji3059] myślę, że najgorsze już za nami. Teraz będzie tylko lepiej [emoji3526]

reklama
Hej wszystkim. Nie wytrzymałam i poszłam prywatnie na usg. Zdjęcie moim zdaniem nie pozostawia złudzeń. No nic będzie 3 muszkieter 😉. Pierwszego dnia było mi ciężko, ale już jest dobrze 🙂. Najważniejsze że z synkiem wszystko w porządku, jedyne ale to łożysko niskoschodzące.

Załączniki

• IMG_20200610_172551029.jpg
    IMG_20200610_172551029.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 122
  • IMG_20200610_172410218.jpg
    IMG_20200610_172410218.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 115
Gratulacje 😅 najważniejsze ze zdrowe 😊 Ja nadal czekam na wizytę u ginekologa i na początku lipca połówkowe 😍 mam nadzieje,ze wtedy ja tez poznam dokładna płeć bo chce już coś powoli kupować 😅

Gratuluję [emoji7] ale fajnie pokazał klejnoty zupełnie tak jak mój miesiąc temu[emoji3059] chłopaki się ze sobą lepiej dogadają[emoji846] kurcze naprawdę jest u nas przewaga chłopców[emoji39]

To super, ze sie udalo.....u mnie pierwsze dziecko. Jestem mega szczesliwa 😀 ja mam za soba 3 nieudane proby invitro bo ponoc mialam niedrozne jajowody .... A w ciaze zaszlam naturalnie :) ponad rok od ostatniego invitro. Tak wiec cuda sie zdarzaja :)
No ja właśnie też mam ten jajowód, z którego była owulacja w cyklu ciążowym, częściowo niedrożny poskręcany i wydłużony (tak mam w opisie badania kontrastem). No i ciąża. Jak zrobiliśmy test, to panika, bo myślałam, że pozamaciczna, albo jakiś nowotwór, bo wówczas testy ciążowe wychodzą pozytywne, a to była ciąża :-)

No to się zrobił wysyp chłopców tutaj. Może dlatego, że dziewczynki lubią się pokazywać trochę później. I potem wszystkie dziewczyny, które jeszcze nie znają płci będą miały dziewczynki 8-)

Ja mam za sobą kilka porażek i cały czas boję się jednak o ciążę. A to moje 2 dziecko więc dużo rzeczy też już mam. [emoji3]
rozumiem i współczuje 🙁 myślę jednak, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne szczególnie, że Bobas odczuwa Nasz strach, nerwy. Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka ☺️

Dziękuję staram się nastawić i myśleć pozytywnie ale jednak cały czas przychodzą różne niepokojące myśli.
Najpierw miałam plamienia a teraz od 3 dni mam ból brzucha ale tylko po lewej stronie taki klujaco ciągnący raz mniejszy a raz całkiem duzy. Nie wiem czy to jest spowodowane rosnącą macica czy to jelito.
rozumiem i współczuje [emoji853] myślę jednak, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne szczególnie, że Bobas odczuwa Nasz strach, nerwy. Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka [emoji3526]

Nie śpię od 2... Czy ktoś też cierpi na bezsenność? Przez pierwsze miesiące chyba nadrobiłam ze spaniem i teraz od paru dni jest 2 w nocy a ja wyspana...[emoji1751] Ale już jestem po spacerze z psami, rosołek się gotuje, pranie pierze a ja ogarniam dom[emoji39] nie ma tego złego [emoji3526]

reklama
Do góry