reklama
Boskie[emoji7]Popatrzcie na buzię - ssanie paluszka na USG:
Właśnie mam za szybko,ale ta pani dr idzie na dłuższy urlop zaraz i wolałam wcześniej żeby sprawdzić jak z tym tętnem bo na pierwszych prenatalnych wyszło za wysokie jak dalej będzie nie tak, to pójdę we właściwym terminie do innego lekarza żeby wysłuchać opinii jeszcze kogoś innego.Jeeej już? Ale fajnie. Ja mam dopiero w 18 tygodniu zadzwonić żeby się umówić... Czyli gdzieś na początku lipca...
Dziś 17+2, termin około 5-6 listopada, a Ty?Ja tez to który u Ciebie tydzień? Na kiedy masz termin?
Wiem, że łatwo się mówi ale jeżeli reszta była ok to pewnie teraz będzie dobrze. Napisz odrazu po wizycie żebyśmy się nie martwiły.Właśnie mam za szybko,ale ta pani dr idzie na dłuższy urlop zaraz i wolałam wcześniej żeby sprawdzić jak z tym tętnem bo na pierwszych prenatalnych wyszło za wysokie [emoji849] jak dalej będzie nie tak, to pójdę we właściwym terminie do innego lekarza żeby wysłuchać opinii jeszcze kogoś innego.
Tłumaczę sobie, że moje nerwy miały na to wpływ, odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem w ciągłym stresie, choroba mamy i ciężka operacja, śmierć dwóch babć z którymi mieszkałam i do tego wszystkiego kwarantanna ale teraz już jest lepiej, już się tak nie denerwuje i staram się codziennie położyć troszkę odpocząć i mam nadzieję, że już będzie dobrze z maluszkiem oczywiście dam znaćWiem, że łatwo się mówi ale jeżeli reszta była ok to pewnie teraz będzie dobrze. Napisz odrazu po wizycie żebyśmy się nie martwiły.
Moja babcia też zmarła. W styczniu. Strasznie to przeżyłam. A miesiąc później zaszłam w ciążę. Dlatego też myślałam, że to będzie dziewczynka. Zaszłam z najstarszym w ciążę to miesiąc później zmarł mój dziadek. A jak urodził się ostatni w styczniu to w kwietniu zmarł niespodziewanie teść.Tłumaczę sobie, że moje nerwy miały na to wpływ, odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem w ciągłym stresie, choroba mamy i ciężka operacja, śmierć dwóch babć z którymi mieszkałam i do tego wszystkiego kwarantanna [emoji2356] ale teraz już jest lepiej, już się tak nie denerwuje i staram się codziennie położyć troszkę odpocząć i mam nadzieję, że już będzie dobrze z maluszkiem [emoji4] oczywiście dam znać [emoji7]
Będzie dobrze[emoji8] musi.
ewelas1991
Fanka BB :)
U mnie 18+2 i termin na 28 październikaDziś 17+2, termin około 5-6 listopada, a Ty?
reklama
Wow[emoji7]. Uwielbiam torty z owocami. Moje ciasto już się piecze, rosołek pyrkoli a z reszty rabarbaru gotuję kompot. Wzajemnie pogodnej niedzieli[emoji3531]Życzę Wam udanej niedzieli [emoji173] u nas ma być dziś słoneczko [emoji274] Jedziemy dziś do teściów z życzeniami na dzień mamy [emoji6] pochwalę się Wam wczorajszym torcikiem [emoji16]