reklama
Cześć Dziewczyny. Ja dziś kiepsko się czuje. Jak miałam holtera od piątku do soboty rano i nic mi nie było tak dzisiaj tętno waha mi się od 90 do 45.
Ja na wasze torty nawet nie patrzę bo i tak słodkie mi nie wchodzi.
Zaczynam dziś 16tc. Jutro na wizycie będę pytać kiedy najlepiej umówić się na połówkowe. Według niektórych źródeł USG genetyczne II trym najlepiej robić między 16 a 20 tygodniem własnie.
Zaczynam dziś 16tc. Jutro na wizycie będę pytać kiedy najlepiej umówić się na połówkowe. Według niektórych źródeł USG genetyczne II trym najlepiej robić między 16 a 20 tygodniem własnie.
Jestem w 17 tc i jeszcze nie czuję nicJak tam dziewczyny, czujecie juz ruchy dziecka?
Na stronie badanieprenatalne.pl jest kalkulator. Trzeba tylko wpisać datę ost. miesiączki. Mi wyszło między 4 a 25 lipca.Cześć Dziewczyny. Ja dziś kiepsko się czuje. Jak miałam holtera od piątku do soboty rano i nic mi nie było tak dzisiaj tętno waha mi się od 90 do 45.
Czasami czuję jakieś smyrnięcia jak leżę na lewym boku ale będę pewna dopiero jak dostanę porządnego kopniaka[emoji846]
Wszystkiego najwspanialszego dla Waszych pociech dziewczyny[emoji504][emoji3164][emoji516][emoji517]. Tych w brzuszkach też[emoji3531]
Nie mogę tego tam znaleźćNa stronie badanieprenatalne.pl jest kalkulator. Trzeba tylko wpisać datę ost. miesiączki. Mi wyszło między 4 a 25 lipca.
Czasami czuję jakieś smyrnięcia jak leżę na lewym boku ale będę pewna dopiero jak dostanę porządnego kopniaka[emoji846]
Wszystkiego najwspanialszego dla Waszych pociech dziewczyny[emoji504][emoji3164][emoji516][emoji517]. Tych w brzuszkach też[emoji3531]
Wyjdzie Ci pewnie podobnie bo ja mam dzisiaj 15+3 [emoji846]Już mam. Przeglądarka mądrzejsza chciała być i otworzyła mi badaniAprenatalne.pl
Od kilku dni właśnie czuje chyba ruchy dziecka,ale nie jestem pewna.Raz gdy przysypiałam poczułam kopnięcie (sama byłam w szoku) ale lekarz mi mówił,ze mogę szybciej czuć ze względu na macice dwurożna (dziecko ma mniej miejsca) Już czuje takie smyranie ale bardzo delikatne i muszę się skupić oraz lezec na plecach.
reklama