Dzisiaj kupiłam dwie bluzki... Rozmiar XL[emoji85] ale jeszcze nie mierzyłam. Na mniejsze rozmiary już nawet nie patrzę[emoji849]U mnie też brzuch widać. Ale tylko jak nie mam na sobie ciuchów oversize [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj kupiłam dwie bluzki... Rozmiar XL[emoji85] ale jeszcze nie mierzyłam. Na mniejsze rozmiary już nawet nie patrzę[emoji849]U mnie też brzuch widać. Ale tylko jak nie mam na sobie ciuchów oversize [emoji23]
O widzisz.To nie jestem sama.Ja już trochę fiksuje ,bo się martwię ,że coś nie tak.Jakos trzeba wytrzymać do wtorku.Mnie też często boli podbrzusze i na ostatniej wizycie gin zleciła brać magnez dwa razy dziennie i doraźnie nospe
Kurde mam to samo .Czuje jakby mi coś tak w dole brzucha "ciążyło".Głupio to brzmi ,bo w końcu jestem w ciąży hehe ,ale mnie to jakoś niepokoi.I siku co chwilę.Ja mam wrażenie takiego ciągłego ciągnięcia w dół. A czasami jak leżę i zakaszlę to okropnie kłuje.
Pochwaliłam się pogodą i już pada deszcz[emoji853]
Też mam we wtorek wizytę -USG połówkoweO widzisz.To nie jestem sama.Ja już trochę fiksuje ,bo się martwię ,że coś nie tak.Jakos trzeba wytrzymać do wtorku.
Ja tez to który u Ciebie tydzień? Na kiedy masz termin?Też mam we wtorek wizytę -USG połówkowe
Jeeej już? Ale fajnie. Ja mam dopiero w 18 tygodniu zadzwonić żeby się umówić... Czyli gdzieś na początku lipca...Też mam we wtorek wizytę -USG połówkowe
U mnie 19 tydzień.Boje się jak nie wiem co tej wizyty czy wszystko ok.Ja też mam wizytę we wtorek ale do polowkowego jeszcze z miesiac... Dziś 14+5 tc
My wirtualne ciotki będziemy mocno trzymać kciuki, zwłaszcza że Ty jako pierwsza chyba z nas tutaj[emoji3059] Więc na pewno wszystko będzie super[emoji3531]U mnie 19 tydzień.Boje się jak nie wiem co tej wizyty czy wszystko ok.