reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

lekarz mnie opr że powinnam liczyć skończone, czyli powinnam mówić że jestem w 10tc, dopiero jak stuknie 10+1, aczkolwiek ja sobie wolę mówić że jestem w trwającym 10tc, czyli 9+0 jak zaczynam 10tc
jakoś tak mi lepiej na duszy, jak sobie powiem ze to juz 10tc, byle tylko wytrwac do 12tc i odetchniemy :)

termin z OM na 09.11
Hehe, to ja mam w poniedzialek 8t1d i tez będę mowila ze skończyłam 8 tydzien i jestem w 9 (biezacym) :D czyli w 3 miesiacu:D to juz brzmi tak cudownie [emoji3590] a u lekarza uzywam dokladnych 8t1d :)

reklama
Ja mialam 2 koleżanki ktore w jednym czasie byly w ciazy , jedna chudzinka, druga startowala z otyloscia, ta chudziutka przytyla w ciazy 30 kg a ta grubsza nic :D po porodzie u tej otylej spadlo z 10 kg i u tej co przytyla 30 tez spadlo 10 a po pol roku jak sie spotkaly to ta co wczesniej byla grubsza byla szczuplejsza od tej chudziutkiej :) wiec nie ma co sie przejmowac :)
U mnie też tak się złożyło, że jestem w ciąży i moja przyjacióła z lat szkolnych też , w środę umówiłyśmy sie na lody w jakieś kawiarni :D Ale ona jest wzrostu tego co ja z tym, że troszke grubsza bo zostało jej z poprzedniej ciąży

Wczoraj niedaleko mnie otworzyli naturalne lody rzemieślnicze, pierwszą porcjęwczoraj zaliczyłam, dzisiaj idę po kolejną [emoji1]
W zeszłym roku to prawie w ogóle nie jadłam lodów, a teraz to jak tylko myślę o tych wszystkich smakach to , aż ślinka cieknie [emoji1]

Ja 167cm i 61. W pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 52kg, przytyłam 19kg ale w ogóle tego nie było widać :p tylko brzuch ;)

reklama
Do góry