reklama
Próbowałaś zapisać się do innego ginka? Może coś ma z usg i Cię tylko niepotrzebnie nastraszył. Nie łam się, a że maluszek mały to pewnie dlatego że i ciąża młodsza :*
nie no ewidentnie było widać że płaskie póki co do innego nie idę .... poczekam te 1,5 tygodnia jeszcze ... zobaczymy co będzie dalej.
@Psiara1996 piękne fasolątko !
IlaDusia
Fanka BB :)
Calkiem możliwe że to implsantacja, grzej do sklepu po test i powinno być wiadomoHej, dziewczyny! Ostatnio "dziwnie" się u mnie dzieje i postanowiłam, że podzielę się tym z Wami. Otóż 24.03 kochałam się z moim chłopakiem, użyliśmy prezerwatywy. Ostatnią miesiączkę miałam 13.03 - 17.03. Cykle trwają u mnie 25 dni, są regularne. Termin kolejnej miesiączki 07.04. W dzień stosunku (24.03.) miałam owulację. Wczoraj, tj. 02.04 zauważyłam na bieliźnie mikroskopijną plamkę krwi i to wszystko. Trudno mi to określić, ale poczułam dziwne uczucie w okolicach jajników. Przed chwilą byłam w toalecie i ponownie zauważyłam drobne lekko brązowe plamki krwi. Rano zaobserwowałam dość gęsty, biały śluz. Dodatkowo towarzyszy mi uczucie wilgoci. Do miesiączki zostały 4 dni.. Co o tym sądzicie? Możliwe, że to implantacja? Miłego dnia (Przepraszam, wiem, że napisałam w złym miejscu, ale jestem tu nowa )
Tylko test zrób z pierwszego porannego moczu powinien być w miarę wiarodajny
szyszunia0803
Witam czy mogę do was dołączyć? Dopiero w sobotę dowiedziałam się o ciąży wizyta na 11.04 termin z om to 7.11
TakaJaPaulina
ZapraszamyWitam czy mogę do was dołączyć? Dopiero w sobotę dowiedziałam się o ciąży wizyta na 11.04 termin z om to 7.11
TakaJaPaulina
To jakiś 8-9 tydzień?Witam czy mogę do was dołączyć? Dopiero w sobotę dowiedziałam się o ciąży wizyta na 11.04 termin z om to 7.11
TakaJaPaulina
Voliaord, Psiara1996 gratulacje
Lena142
Ojej gratuluję jest cudowne [emoji7] widać już wyraźnie rączki i główkę mega [emoji7]
Jivka
Moderator
Jeszcze nie mam żadnej, ale poprzednio miałam dwie karty ciąży [emoji16] Nie przyznawałam się jednak przed lekarzami [emoji4]Pytanie do dziewczyn, które chodzą do dwóch lekarzy na nfz i prywatnie. Macie założone dwie karty czy jak? I czy jeden doktorek wie o drugim? Bo tak się zastanawiam czy nie chodzić do dwóch - można byłoby zaoszczędzić troszkę na badaniach
To mój fasolek albo fasolinda. Tak się boję o te małe pikające serduszko... A w pracy do 17 chyba zwariuję nie chce mi się siedzieć, chętnie położyłabym się przed telewizor z pizza
Gratki udanych wizyt [emoji3590][emoji3590]My już po wizycie wszystko na szczęście dobrze serduszko ślicznie bilo za 2 tygodnie znowu
Witaj [emoji4]Witam czy mogę do was dołączyć? Dopiero w sobotę dowiedziałam się o ciąży wizyta na 11.04 termin z om to 7.11
reklama
Lena142
Kochana trzeba być dobrej myśli! Pęcherzyki nie zawsze są idealnie okrągłe. Czy bierzesz duphaston albo inne podtrzymujące leki?Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia .... mam nadzieję że dzidzia teraz w te 2 tygodnie nadgoni wielkością i będzie piękna i duża trzymajcie kciuki bo złe myśli mnie wykończą.
w poprzedniej ciąży tez tak było że był ciut za mały a jak pojawiła się akcja serduszka to była bardzo słaba az się zatrzymała.
tym razem jednak mialam nadzieję, bo beta wtedy słabo przyrastała a teraz rosła pięknie .... żyję od wizyty do wizyty .