Anastka_92
Fanka BB :)
Czytam właśnie zalecenia WHO. Podobno zalecana dawka jodu w ciąży to 200ug. A na świecie od 200 do 500ug.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysikasz Tak mi powiedziała Endo. Ja biorę tylko femibion ì kwas foliowy. Wg Endo 4 mm embrionek nie potrzebuje zbyt duzo jodu. Po 12 tv mam zaczac brać jod dodatkowo.Czyli jakbym przez przypadek wzięła 2 tabletki jodid 100 to mi to nie zaszkodzi? [emoji23][emoji23][emoji23] Amnezja. Myślę że wzięłam tylko raz dziś ale na wszelki wypadek pytam
Piersi głównie piersi, czasami mdłości i ból podbrzusza no i ostatnio długo śpię. A Ty?A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
U mnie nieśmiało zaczyna się spanie... Nie mogę sobie odmówić drzemki jak usypiam córkę. Później mam ambitny plan obejrzeć jakiś serial, pogadać z mężem ale... zasypiam [emoji23]A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
Ja dzisiaj spałam prawie 13hU mnie nieśmiało zaczyna się spanie... Nie mogę sobie odmówić drzemki jak usypiam córkę. Później mam ambitny plan obejrzeć jakiś serial, pogadać z mężem ale... zasypiam [emoji23]
Boze... Nie pamiętam kiedy tyle spałam jak śpię ciągiem dluzej niz 6h to jestem nieprzytomna [emoji23]Ja dzisiaj spałam prawie 13h
A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
Ja też bóle podbrzusza, piersi i ciągle sikać mi się chcePiersi głównie piersi, czasami mdłości i ból podbrzusza no i ostatnio długo śpię. A Ty?