reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Hej,
1) mogłaby ktoraś z Was mi wyjaśnić o co chodzi z tym budzeniem się w nocy ok. 3/4 ??

2) na trzecich badaniach prenatalnych lekarz powiedział że termin na 03.11, do tej pory był 10.11 którym terminem się sugerować?

reklama
Witam wszystkie mamy! Jutro zaczynam 33 tydz, wczoraj miałem usg i mały ma tylko 1425 , to bardzo malutko, czy jest tu mama której dzidzia ma podobną wagę w tym tyg? Usg miałam robione w szpitalu i Pani doktor pow że jest malutki i moja gin ma kontrolować czy dziecko dobrze rośnie, martwie sie bo noe widziałam na forach żeby któraś mama pisała o tak małej wadze swojego maleństwa. Urodziłam Syna koniec 33 tyg z wagą 1960 to sporo różnica. Pozdrawiam Was serdecznie.

Witam Was wszystkich na tej grupie jestem nowa, ale na forum byłam już 9 lat temu jak byłam w ciąży z pierwszym synkiem. Obecnie termin mam na 12.11.2019. Czekamy na drugiego synka. Pozdrawiam

reklama
Do góry