reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No to ja po wizycie 32 tc, mały waży 1710g. Ułożony główkowo, pozycja 2 czyli po prawej stronie brzucha z rączkami i nóżkami po lewej. Wszystko w pożądku. Dostałam żelazo, magnez i nospę na te moje bóle i twardnienia. Termin z USG obecnie na 20.11. Widziałam nawet wszystkie komory i przedsionki w serduszku. Następna wizyta za jakieś 3 tygodnie.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

to podobnie jak u mnie :) Ostatnią wizytę miałam w 32 tc i mały ważył wówczas 1733g, ułożony tak jak Twoja dzidzia :) u mnie kolejna wizyta w następny wtorek

reklama
Tak, w kawałku :) u mnie 34 tc. Brzuszek rośnie jak nie wiem. Mam linie wzdłuż brzucha od początku ciąży. 7 mam ostatnie badania morfologii, moczu. I na hiv, hbs, hcv i tyle.
Wczoraj spotkałam się z jedną mamą,która mieszka w okolicy i było fajnie: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

ooo:) fajnie :) a to jakaś mamusia w forum? :)

Ja też już po wizycie, u mnie 32+4 tc, Nina waży ok 1730g, malutka, wedlug pani dr, jak donoszę to będzie ważyć 3 kg. Główką też w dół i z prawej strony. Po 34 tc mam przestać brać progesteron

Ostatnia edycja:
my mamy jutro USG, mam nadzieje, że zdążę przyjechać z Łodzi do godz. 16.oo, bo właśnie po 16.00 mam się zgłosić na oddział do badania
a jadę tam odebrać wyniki HCV takie dokładne, bo wyszły mi przeciwciała

nie za dużo tych ubrań, po 10z każdego rozmiaru?

wczoraj na noc, dosłownie, przyszedł, a raczej wlazł do domu nam sąsiad, w nietrzeźwym stanie
wparadował z połowou, dał 3 karasie, ale duże i w zamian za to wiecie co chciał
w domu nic nie miałam w kredensie, kasy też nie
już jak te ryby przyniósł, to ok
kazałam mu czekać do powrotu M, a on na popołudniówki w tym tyg. pracuje
ale myślałam, że wybędzie, a pojawi się później, a on siedział
tacy ludzie to żyją w amoku
poszłam spać ok 24.oo, a dziś chodzę sama jak w amoku
trza zamykać furtkę i koniec:eek:

Witajcie,
jestem z forum mam sierpniowych :)
Mam do sprzedania nowe pudło Pampers New Baby Dry 100 szt r. 2 za 35 zł. Odbiór osobisty w Siemianowicach Śląskich lub wysyłka (proszę zaproponować). Pozdrawiam, kontakt tylko na priv :)

Jak tam mamusie? Ja chyba muszę dac sobie "na wstrzymanie" i trochę zwolnić tempa. Po intensywnym poranku: praniu, sprzątaniu, zakupach, spacerze itp - po powrocie było mi okropnie niedobrze i rozbolał mnie brzuch :/ Aż się wystraszyłam, bo z tego wszystkiego trochę zwymiotowałam :( Teraz odpoczęłam i jest o niebo lepiej. Pewnie trochę za dużo ruchu i dzidziuś do tego ucisnął. Swoją drogą brzuch rośnie ostatnio jak szalony :O :) W nic się nie dopinam :D

no nie przesadzaj aż tak :) ja trochę zwolniłam choć ostatnio ryzyko porodu przedwczesnego zostało obalone :) we wtorek następna wizyta i tez w przyszłym tyg zaczynam powoli odstawiać luteine i magnez

reklama
U mnie dobrze wszystko. Zażywam żelazo, syropy na gardło i jest lepiej. Jem dużo mięsa i wydaje mi się że następne wyniki będą o niebo lepsze. Mniej się boję cc, wybrałam jednak że w Narutowiczu będę rodzić: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry