karolyn1987
Fanka BB :)
Super ze na wizycie dobrze. Mi te bole przeszly wczoraj po cieplej kapieli więc raczej kontrola za tydzień
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Krakowie tez zimno i lejeu nas też leje, wieje, zimno, chlapa - no cuuudnie po prostu
Ja bym poszła na Twoim miejscu, tym bardziej, że pisałaś kiedyś o szyjce. Mówisz, że Ci przeszło, ale skoro masz termin... Nie biegniesz na IP tylko wykorzystasz wizytę. Ja byłabym spokojniejszaJa zeromski chyba ze cos sie zdarzy przed 35 tyg to wtedy ujastek. Sluchajcie dziś jest lepiej z tym podbrzuszem. W nocy musialam wziąć apap bo w ogole nie mogłam się położyć na prawym boku. Wg isc dziś do gina na kontrole czy sobie darować bo mam termin ?
Ooo, czyli romont pełna parą. Podziwiam Cię, że dajesz radęO to u mnie ciężkie chmury wiszą ale ciepło. Remont ruszył wreszcie pełną parą. W zeszłym tygodniu podłączyli nam prąd i elektryk już porobił wszystkie punkty. Zmieniliśmy też zamek w drzwiach wejściowych. W sobotę P i mój tata zrywali wykładziny i gruntowali, wczoraj wymieniali nam okna. Teraz do końca września gładzie, farby itp. Na początku października podłogi. Potem musimy czekać na resztę mebli i może uda nam się wyprowadzić zanim urodzę.
W sobotę chciałam ściągnąć coś z regału. Postawiłam jedną nogę na stołeczku, nagle pociemniało mi przed oczami i oczywiście poleciałam do tyłu zrzucając na siebie krzesło i przewracając stół. Na szczęście jedynie lekko stłukłam rękę.
Czy wasze maluchy też tak wbijają wam nogi pod żebra? Czasami mam wrażenie że mi ta stopa utknie pomiędzy żebrami.
Karolyn ja też mam takie kucie w podbrzuszu. Zastanawiam się czy nie skoczyć do gina na dodatkową wizytę, bo strasznie mnie to denerwuje.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom