reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

No to morfologie miałam raz i sama ja zrobiłam w 7 tc. I narazie co 2 wizyta to mocz. Z tego co dowiaduje się to u niektórych lekarzy płaci się za wizytę i dodatkowo za usg. I to są w sumie koszta ok 350 zł. Trochę mnie to przeraża ale kombinuje i szukam dalej. Zastanawiam się czy nie warto jakiegoś pakietu już kupić. Ale być przynajmniej pod stałą opieką. Jedyne co to na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne.

3jgx3e3k9n678rt6.png

A inne badania robiłaś typu, glukoza, WR, hiv, różyczka itp.?

-----------------
Kasia96 dobrze, że z maluszkami wszystko dobrze:)

reklama
Kaska_96 całe szczęście ;)
Emsi 18 tc czyli 17+0 ? Czy 18 skończone? ;)

Dziewczyny czuję moją bulgotke! Wczoraj jeszcze nie byłam pewna czy to Kaja ale bąbelki pojawiają się kilka razy dziennie w tym samym miejscu gdy leżę. Cudownie!

Witam wszystkich, powiedzcie macie głupie sny?.... Mi ciągle się śni coś złego nie koniecznie z dzidzia ale nie mam nocy bez spokojnego snu.

reklama
Dobry ja od 6 na nogach sprzatalam domek bo teraz jade do fryzjera a pozniej na pazurki a wiadomo nowe niechce sie zniszczyc..;)
U nas tez juz cieplo sie robi...;)
Milefo dnia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry