Kilka postow wstecz pisalysmy o skurczach przepowiadajacychWitajcie dziewczyny od 3 dni mam takie uczucie że z konkretnej strony jakby rozpręża mi brzuch i gdy dotkne tego miejsca to brzuch jest twardy a troszkę dalej od tego miejsca jest mieciutki. Czy to jest skurcz jakiś czy dzidzia tak jest wyczuwalna i się wypina?? mialyscie bądź macie tak?
reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Mimo że zdecydowanie więcej mnie na fb i nie miałabym nic przeciwko by być w takiej grupie. To nie chce się chwalic znajomym na fb że jestem w ciąży dlatego cieszę się że ta grupa to jednak na bb. Bo mimo że jest to grupa zamknięta to znajomi mogą zobaczyć że do takiej grupy należęZ tego co mi wiadomo to zamknięte forum tu na babyboom
xdzo19
To nie jest nasza grupa. Nasza jest tajna, musisz dostać zaproszenie aby do niej dołączyć i znajomi nie zobaczą, że w niej jesteś.Mimo że zdecydowanie więcej mnie na fb i nie miałabym nic przeciwko by być w takiej grupie. To nie chce się chwalic znajomym na fb że jestem w ciąży dlatego cieszę się że ta grupa to jednak na bb. Bo mimo że jest to grupa zamknięta to znajomi mogą zobaczyć że do takiej grupy należę
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
przy pierwszym karmirniu I odciaganiu napewno jest jakis bol, bo sutki nie sa przystosowane jeszczedo takiego ciagania, a jak maly ssak sie przyssa to nieukrywam czasem boli ale to kwestia kilku dni by sie sutki dostosowaly. Jezli nadal.boli przy odciaganiu to mozliwe, ze cos zle sie robi albo laktator nie jest dobrze zlozonyDziewczyny a te laktatory nie bolą? Moja siostra nie dała rady ściągać mleka więc pytam jak to jest.
Emsi*
Karolka wrrr co za babsko [emoji35] oby Ci się udało zostać w domu
Anusiak ja w sobotę zrobiłam to samo. Założyłam nowa koszule i na całe szczęście pojechałam najpierw do krawcowej a ona ... masz nożyczki i odetnij metkę [emoji23] wcześniej mi się to nie zdarzyło [emoji3]
Marika Pola piękne imię [emoji7]
Już ledwo Was nadrabiam ... jak tylko kiedyś będę miała 2 dni zaległości to nie dam rady [emoji33]
Ale jeszcze miesiąc i mam nadzieje, ze nie będę spędzisz godziny na czytaniu wieczorami [emoji39]
Jesteście kochane [emoji7] super, ze tak podchodzicie uczciwie do tych dla nas ważnych tematów ...
Ja na pewno CC na życzenie ale znów chciałabym karmić przynajmniej 6 miesięcy. Nie udało mi się to za pierwszym razem, ponieważ syn byl jakiś czas na neonatologii, dostał od razu butle, ja miałam jakieś szczątki pokarmu i wszystko razem spowodowało, ze się nie udało. Dlatego tym razem zobaczymy ale oczywiście jeśli z jakichkolwiek przyczyn się nie uda to trudno. Teraz jestem nastawiona aby cieszyć się z każdego dnia i przyjmować takie porażki bez wyrzutów [emoji6]Oby tylko moja kruszynka była silna i zdrowa ! [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Anusiak ja w sobotę zrobiłam to samo. Założyłam nowa koszule i na całe szczęście pojechałam najpierw do krawcowej a ona ... masz nożyczki i odetnij metkę [emoji23] wcześniej mi się to nie zdarzyło [emoji3]
Marika Pola piękne imię [emoji7]
Już ledwo Was nadrabiam ... jak tylko kiedyś będę miała 2 dni zaległości to nie dam rady [emoji33]
Ale jeszcze miesiąc i mam nadzieje, ze nie będę spędzisz godziny na czytaniu wieczorami [emoji39]
Jesteście kochane [emoji7] super, ze tak podchodzicie uczciwie do tych dla nas ważnych tematów ...
Ja na pewno CC na życzenie ale znów chciałabym karmić przynajmniej 6 miesięcy. Nie udało mi się to za pierwszym razem, ponieważ syn byl jakiś czas na neonatologii, dostał od razu butle, ja miałam jakieś szczątki pokarmu i wszystko razem spowodowało, ze się nie udało. Dlatego tym razem zobaczymy ale oczywiście jeśli z jakichkolwiek przyczyn się nie uda to trudno. Teraz jestem nastawiona aby cieszyć się z każdego dnia i przyjmować takie porażki bez wyrzutów [emoji6]Oby tylko moja kruszynka była silna i zdrowa ! [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Borysiatko
A ktras z dzewczyn moze mnie dodac do tej grupy na fb?
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama