No pozniej dzieciatko wszystko wynagrodziBoli strasznie, w poprzedniej ciąży miałam to samo,a w 6 miesiącu doszedł jeszcze ból spojenia łonowego - nie wiem co gorsze. Oby do listopada i będzie lepiej
reklama
Katia ja jutro zaczynam 5 miesiąc. To dopiero szok. Bo chyba 18 tydzień właśnie zaczyna 5 miesiąc. Przynajmniej tak wynika z tej stronki o tygodniach ciąży która tu wklejalam kiedyś. A mam zainstalowany Kalkulator tygodni ciąży i mi od tygodnia pokazuje już 5 miesiąc, czyli od 17-go tygodnia. Ale tutaj to już chyba błąd.Czas faktycznie leci błyskawicznie! Poczekam do potwierdzenia płci w czerwcu i zacznę kupować rzeczy dla malucha. W lipcu mamy wakacje i ślub siostry, więc wydatków trochę będzie. Także pewnie sierpień będzie miesiącem szaleństwa
Za chwilę wchodzę w 17tc
No to daj znac ja bylam u ginekologa ale moze tez wybiore sie do lekarza rodzinnegoKatia na wizycie wspomnij o tym lekarzowi, ja takie skurcze mialam od 13 tc i zaczela mi sie skracac szyjka...
13 czerwca mam wizyte u neurologa, napisze Wam co powiedzial na te bole. Lekarka rodzinna powiedziala, ze jak beda sie nasilac, to to jest wskazanie do cc...
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Katia ja jutro zaczynam 5 miesiąc. To dopiero szok. Bo chyba 18 tydzień właśnie zaczyna 5 miesiąc. Przynajmniej tak wynika z tej stronki o tygodniach ciąży która tu wklejalam kiedyś. A mam zainstalowany Kalkulator tygodni ciąży i mi od tygodnia pokazuje już 5 miesiąc, czyli od 17-go tygodnia. Ale tutaj to już chyba błąd.
- 1 miesiąc – od 0 do 4,5 tygodnia
- 2 miesiąc – od 4,5 do 9 tygodnia
- 3 miesiąc – od 9 do 13,5 tygodnia
- 4 miesiąc – od 13,5 do 18 tygodnia
- 5 miesiąc – od 18 do 22,5 tygodnia
- 6 miesiąc – od 22,5 do 27 tygodnia
- 7 miesiąc – od 27 do 31,5 tygodnia
- 8 miesiąc – od 31,5 do 36 tygodnia
- 9 miesiąc – od 36 do 40 tygodnia
Pytanie do mam posiadających już dzieci: kiedy przenosiłyście dzieci z łóżeczek do łóżek dziecięcych? I jakie to były łóżka takie z barierkami czy jakieś inne ?
U mnie córka, jak skończyła 3 lata i łóżko z barierką
oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Synek miał coś koło 3 lat i łóżko po bokach ma barierkiPytanie do mam posiadających już dzieci: kiedy przenosiłyście dzieci z łóżeczek do łóżek dziecięcych? I jakie to były łóżka takie z barierkami czy jakieś inne ?
Pieresze ok. 2lat, drugie wczesniej po roczku, mialy odrazu normalne lozka brz barierek. Z jednej strony sciana. Zdarzalo sie ze spadaly, do dzis im.sie zdarzaPytanie do mam posiadających już dzieci: kiedy przenosiłyście dzieci z łóżeczek do łóżek dziecięcych? I jakie to były łóżka takie z barierkami czy jakieś inne ?
reklama
L
Lornetka
Gość
Jakoś Ok. 2 roku życia, my kupiliśmy rosnące w IKEI z boczkami w części górnej i dolnej. Służą im do dziś, bo rozciągają sie do 2 m długości.Pytanie do mam posiadających już dzieci: kiedy przenosiłyście dzieci z łóżeczek do łóżek dziecięcych? I jakie to były łóżka takie z barierkami czy jakieś inne ?
Córka ma takie:
Link do: MINNEN Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb, czarny - 80x200 cm - IKEA
A syna już nie widze w ofercie, ale drewniane
Ostatnio edytowane przez moderatora: