reklama
Gratulacje ktory to tydzien?Mam wyniki bety.
Poniedziałek 406
Środa 832
Chyba wszystko dobrze
Dziękuję 4 tydzień 0 dni. Według miesiączki.Gratulacje ktory to tydzien?
Antonia2016
Fanka BB :)
Super przyrost! :-)Mam wyniki bety.
Poniedziałek 406
Środa 832
Chyba wszystko dobrze
DziękujęSuper przyrost! :-)
Antonia2016
Nieźle, a jaki tego koszt? :-)U nas dosyc popularne sa testy na plec: sneak peek to test ze krwi - kupujesz domowy kit, tam masz wszystko. O opuszki palca zbierasz krew do fiolki, wysylasz do lab expresem w zestawie jest koperta i oplacona presylka, podrzucasz do express mail box lub bezposrednio na poczte. Test polega na wyizolowaniu ze krwi matki dna dziecka, po 9tc i albo masz xx girl albo xy i boy. Test ma 95% skutecznosci, wazne aby krew pobrac w sterylnym miejscu, gdzie nie ma meskiego dna. Drugi test to test z moczu, intelligender, boy or girl, gender prediction test, znacznie nizsza skutecznosc, do robienia po 10tc, przy synku go robilam w 10tc +kilka dni (dokladnie nie pamietam) i faktycznie chlopca pokazywało. Teraz bede robic po 10tc sneak peek
ewelinanice
Na allegro sa chyba za 120-40 zl. Ogladalam dwa dni temu i mnie korci zeby sprobowacSneak peek standardowy tzn wynik do 5dni $79, expresowy $149 wynik do 72h, intelligender ok $35
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
U nas dosyc popularne sa testy na plec: sneak peek to test ze krwi - kupujesz domowy kit, tam masz wszystko. O opuszki palca zbierasz krew do fiolki, wysylasz do lab expresem w zestawie jest koperta i oplacona presylka, podrzucasz do express mail box lub bezposrednio na poczte. Test polega na wyizolowaniu ze krwi matki dna dziecka, po 9tc i albo masz xx girl albo xy i boy. Test ma 95% skutecznosci, wazne aby krew pobrac w sterylnym miejscu, gdzie nie ma meskiego dna. Drugi test to test z moczu, intelligender, boy or girl, gender prediction test, znacznie nizsza skutecznosc, do robienia po 10tc, przy synku go robilam w 10tc +kilka dni (dokladnie nie pamietam) i faktycznie chlopca pokazywało. Teraz bede robic po 10tc sneak peek
Nieźle nie slyszalam O czymś takim
Mimi2330
Te sikane testy ogladalas? Poczytaj opinie bo test testowi nierowny, poza tym kobiety ktore chorowaly na pcos (policystyczne jajniki) z wysoka prolaktyna i te ktore sa na podtrzymaniu ciazy (suplementacji progesteronem) czesciej otrzymywaly wynik falszywy sugerujacy chlopca.
Ajj czyli nie dla mnie
reklama
To teraz moja cierpliwość i pokora zostaje wystawiona na próbę
Pęcherzyk jest, zarodek jest, akcja serca jest. Tylko serce bije bardzo powoli widziałam od razu zejest nie tak. Z synem kropeczka pulsowała bardzo wyrazie, a tutaj trzeba było się dokładnie przyjrzeć.
Z om to 6tc 6dn
Z usg 6tc 3dn
W poniedziałek kolejne usg.
Dziś co prawda wymiotowałam, ale oprócz tego nie mam objawów nie ma mdłości, wczoraj tez nie było.
Piersi bolą, ale nie wiem czy nie mniej
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Pęcherzyk jest, zarodek jest, akcja serca jest. Tylko serce bije bardzo powoli widziałam od razu zejest nie tak. Z synem kropeczka pulsowała bardzo wyrazie, a tutaj trzeba było się dokładnie przyjrzeć.
Z om to 6tc 6dn
Z usg 6tc 3dn
W poniedziałek kolejne usg.
Dziś co prawda wymiotowałam, ale oprócz tego nie mam objawów nie ma mdłości, wczoraj tez nie było.
Piersi bolą, ale nie wiem czy nie mniej
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017