reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@gosjulka fajnie że tak się zzylyscie. A spotkacie się czasem czy raczej piszecie?
Ja miałam byś listopadowka 2016 to dziewczyny ostro tam na forum pisały a jak dzieci się porodzily to cisza. :p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wiecie co wam powiem że jak byłam w poprzedniej ciąży to też byłam na forum ciażówek i tak się że sobą zzylyśmy że trawmy do dzis już 3 lata - tzn część w przedbiegach nas opuściła. Ale my zalozylysmy osobna grupę tajna na FB i tam sobie piszemy [emoji4][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
my tak samo :) garstka pisze jeszcze na bb, reszta na fb. Zbieramy kasę jak komuś trzeba- np. na leczenie dziecka, wieniec na pogrzeb, część się widuje nawet z innych miast a na roczek wysyłaluśmy kartki- moja córka ma w ten sposób 50kartek z życzeniami. A wiem, że jedna z mamami jeszcze z rocznika wcześniej spotyka się regularnie- raz w roku zjazd mam, a drugi raz całymi rodzinami

my tak samo :) garstka pisze jeszcze na bb, reszta na fb. Zbieramy kasę jak komuś trzeba- np. na leczenie dziecka, wieniec na pogrzeb, część się widuje nawet z innych miast a na roczek wysyłaluśmy kartki- moja córka ma w ten sposób 50kartek z życzeniami. A wiem, że jedna z mamami jeszcze z rocznika wcześniej spotyka się regularnie- raz w roku zjazd mam, a drugi raz całymi rodzinami
U nas też wysyłamy prezenty wspomagamy biedniejszych finansowo, jednej dziewczynie pomogliśmy nawet wyremontować całe mieszkanie każdy zbierał co miał i wysyłam. Także na leczenie dzieci
Jak któraś urodziła kolejne dziecko robimy prezenty dla mamy i dzidziusia
Super tak mieć wsparcie w grupie [emoji173]

Dziewczyny wiecie co wam powiem że jak byłam w poprzedniej ciąży to też byłam na forum ciażówek i tak się że sobą zzylyśmy że trawmy do dzis już 3 lata - tzn część w przedbiegach nas opuściła. Ale my zalozylysmy osobna grupę tajna na FB i tam sobie piszemy [emoji4][emoji16]

Śliczne zdjęcie; )
Ja myślę że jak już się stworzy tu zgrana grupa dziewczyn to co za problem zrobić grupę na fb; )tu pisać ale też mieć tam np.pokazywać fotki itp
Dobry; )
Ale mi się dziś dobrze spało u tesciow za godzinkę kościół a później obiadek i powrót jutro praca od 7 rano do 18 juz mi się niechce
Mieli niedzieli

@gosjulka fajnie że tak się zzylyscie. A spotkacie się czasem czy raczej piszecie?
Ja miałam byś listopadowka 2016 to dziewczyny ostro tam na forum pisały a jak dzieci się porodzily to cisza. :p
Ją się nie spotykam bo mam do wszystkich daleko..
Ale dziewczyny mieszkające blisko.siebie spotykają się.
Ją za to w czasie porodu poznałam moja najlepsza póki co przyjaciółkę razem rodzilysmy razem wyniknela nam nieoczekiwana cesarka, jedna po drugiej ja miała i nasze dzieci urodziły się jednego dnia. Wspólnie się spotykamy co najmniej raz dwa razy w miesiącu z dziećmi w figloraju oni u nas my nich na obiadkach lokacjach jest suuuper!!!![emoji7]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Ją się nie spotykam bo mam do wszystkich daleko..
Ale dziewczyny mieszkające blisko.siebie spotykają się.
Ją za to w czasie porodu poznałam moja najlepsza póki co przyjaciółkę razem rodzilysmy razem wyniknela nam nieoczekiwana cesarka, jedna po drugiej ja miała i nasze dzieci urodziły się jednego dnia. Wspólnie się spotykamy co najmniej raz dwa razy w miesiącu z dziećmi w figloraju oni u nas my nich na obiadkach lokacjach jest suuuper!!!![emoji7]

0mlp3eea9ecaa9e9.png
Rewelacja... to troche razem przeszłyście :) fajnie mieć tak bliskie osoby :)

Robię dzisiaj fasolke po bretonsku! ❤:laugh2: trzymajcie kciuki żeby wyszła, robię pierwszy raz :D

reklama
Do góry