reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja niestety wstaje do pracy o 5:30.

Venus, a powtarzałam test?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Nie powtarzalam, ale myślę że nie. Problem w tym że mi pamiętam kiedy dokładnie miałam poprzednią @. Cykle mam długie więc jeszcze mam czas. Tak przypuszczam.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nie jeszcze swieci słońce, ale w ciągu dnia pogoda ma się popsuć niestety. Ale nie ma tego złego :) wiosna coraz bliżej, deszcz się przyda dla roślin :)

Co do rozkojarzenia to wczoraj mi się zaczęło :( i z doświadczenia wiem, ze przejdzie dopiero po porodzie.
I mam już tak, ze w pracy jestem aktywna do 12. Potem jestem zmęczona i zupełnie rozkojarzona.

U nie jeszcze swieci słońce, ale w ciągu dnia pogoda ma się popsuć niestety. Ale nie ma tego złego :) wiosna coraz bliżej, deszcz się przyda dla roślin :)

Co do rozkojarzenia to wczoraj mi się zaczęło :( i z doświadczenia wiem, ze przejdzie dopiero po porodzie.
I mam już tak, ze w pracy jestem aktywna do 12. Potem jestem zmęczona i zupełnie rozkojarzona.

Mam to samo.. o 12 mamy lunch i po lunchu już nie ma szans żebym coś konstruktywnego zrobiła a gonią mnie terminy z dwoma projektami... ale dla dzidzi zniose wszystko ;)

Dopiero zaczną dołączać w marcu :)

@ Panna. (mogę tak w skrócie pisać? ;) ) jak sobie radzisz z niemocą?

Ja odstawiłam kawę i jest mi ciężko.

@ Panna. (mogę tak w skrócie pisać? ;) ) jak sobie radzisz z niemocą?

Ja odstawiłam kawę i jest mi ciężko.

Lekarz w poprzedniej ciąży mi powiedział że jeśli nie ma problemów z ciśnieniem to kawę jak najbardziej można :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raczej mam wyższe ciśnienie, wiec u mnie z kawa ostrożnie...

Jestem już w domu i najchętniej poszłabym spac. Ale trzeba synka nakarmić i chociaż trochę czasu spędzić razem.
5 minut na kanapie i się podnosze

reklama
Do góry