reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Czasami tak czuje.Macie uczucie ciezkosci w podbrzuszu? Ro nie jest bol tylko takie uczucie dziwne wstalam i mam taki dyskomfort
Hej
Anusiak mam nadzieje, ze w listopadzie Malenstwo wynagrodzi Ci wszystko.
Ewa trzymam kciuki za badania genetyczne. Bedzie dobrze, zobaczysz...
Katia przyszlam zobaczyc co u Ciebie. Ciesze sie, ze jest lepiej
U nas dla odmiany Alanek przyniosl z przedszkola ospe...spimy w nocy po kilka godzin, bo swedzi go...do tego mam cale lozko do prania, bo Alanek jak ma goraczke to wymiotuje...
Ja dzisiaj tez jade na usg, po poludniu mam dzwonic o ktorej przyjechac. W zeszly piatek dzidzius byl jeszcze za maly bo mial 41 mm. Takze ja tez poprosze o kciuki
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedny! To się meczy chłopak
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Nie wiem kto bardziej ja przy takiej ilosci snu nie funkcjonuje, a on radzi sobie bardzo dobrzeCzasami tak czuje.
Oj biedny! To się meczy chłopak
Nie wiem kto bardziej ja przy takiej ilosci snu nie funkcjonuje, a on radzi sobie bardzo dobrze
Hehe dzieci maja gdzieś ukryte akumulatorki
Anusiak1507
Ja tak mam często popołudniami i wieczorem.Macie uczucie ciezkosci w podbrzuszu? Ro nie jest bol tylko takie uczucie dziwne wstalam i mam taki dyskomfort
Anusiak ja w pierwszej ciąży około 12 tyg miałam takie uczucie jakby mnie ktoś paskiem ściskał, taki właśnie dyskomfort. Okazało się, że to skurcze, do konca ciazy brałam magnez z potasem i było ok
Jak czujesz ten dyskomfort, to dotknij brzucha, jak macica jest twarda, to skonsultuj to z lekarzem.
Jak czujesz ten dyskomfort, to dotknij brzucha, jak macica jest twarda, to skonsultuj to z lekarzem.
reklama
Anusiak1507