karolyn1987
Fanka BB :)
To że po pachy to normalne bo mu się kumuluje. U mnie dodatkowo są bardzo gęste
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skutkiem ubocznym moze byc problem z utrzymaniem laktacji. tak mi pow doradca lakt ale mowila ze to nie zawsze tak musi byc takze spokojnie poza tym czytalam duzo o tych nakladkach i dziewczyny wielokrotnie przez dlugie tygodnie podczas karmienia probowaly sciagnac nakladki i w koncu dzieciaczki zaczaily i pociagly bez nakladek ale wada jest to ze trudno z nimi gdzies wyjsc i karmic z nimiLenka, jakie te skutki uboczne? Mój mały nie za bardzo chce samego cyca bez nakładki - nie umie - chwilę possie i zaraz się denerwuje i jest po karmieniu a jak dostanie nakładkę to zaraz jest spokój i ciągnie dalej. Chciałabym z nich zrezygnować bo to trochę kłopotliwe jak gdzieś wyjechać - zawsze trzeba je mieć przy sobie.