reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Przejrzałam co prawda, tylko jedną stronkę, ale mam pytanko: czy zostały jakieś maminki z 1 tylko dzieckiem, prócz mnie???!!!;-) Od razu ciśnie mi się drugie pytanko: jak Wy kobiety dajecie sobie radę!!??

reklama
Bara o tak, ubranka już macie! Dwie córy...U la la!
Ja to widzę teraz że po Kubie to tylko kombinezon, body i pajace Weronice ubieram, a spodnie dresowe bluzy (nawet unisex)spodnie itd jakoś mnie nie pasują dla niej...
Pola...no letko nie jest :-p

Megusek mój Bartek i w różowym body w pieski po domu śmigał ;-). Poza tym bardzo lubi spinki i kitkę na czubku :sorry2:
Bara gratuluję panienki!!!
Pola jakoś leci. Mój Bartek to już poważny facet (chociaż nie pasuję to do opisu powyżej ;-)) Nawet próbują się bawić razem z Martyną - no powiedzmy w to samo. Kłócą się niemiłosiernie, skarżą jedno na drugiego, ale jak się przyjdą przytulić to złość przechodzi.

U MNIE TO SAMO KLOCA SIE PRZEPYCHAJA SKARZA NA SIEBIE I JEDNO NIE USTAPI DRUGIEMU:eek:TAKIE MALE DIABLATKA:tak:
ALE TEZ PRZYTULAJA SIE CIUMKAJA WIEC WSZYSTKO JEST W ROWNOWADZE:tak:
NO JA MAM TROSZKE LATWIEJ OD INNYCH MAUSIEK DWOJEK BO MOJE STARSZE JUZ ODCHOWANE:tak:Z TYM ZE TEZ POTRAFIA MI DAC POPALIC:-(

Wiem kochane, że sie długo nie odzywałam ale tą radosną wiadomościa chciałam się z Wami podzielić. Spodziewamy sie drugiego maluszka:-D:-D:-D:-D Pojawic się ma w połowie grudnia:tak::tak::tak:

reklama
Do góry