reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

hmmmmm....no właśnie...melduję się jako kolejna...na razie lekko zkołowana i zszokowana mamuśka /zaciążona/...
mam mętlik w głowie i tyle....problemów...szkoda gadac. Mimo to mam nadzieję że wszystko będzie ok i nie wywolam nic złego złymi myślami. przecież to dopiero poczatek...

ps. Bodzinko wyglądasz kwitnąco.

reklama
WOW! Aniu super news w niedzielny poranek :-) Wiesz, teraz jak masz dziudziusia w brzuniu musi być lepiej. Trzymam kciuki, żeby było dobrze :-) Spokojnej ciąży ! :-)

Aniii gratulacje!!!! Teraz MUSI byc dobrze.I nie stresuj sie prosze bo będzie jak ze mną..
Ja wróciłam w zeszłym tygodniu ze szpitala, zaczeły mi sie regularne skurcze w 31 tygodniu. Tydzień lezałam, kroplówka leki...Szyjka sie skróciła...Brzuchol idzie w dół...mam się oszczędzać, dużo odpoczywać i leżeć...Hmmm srednio wykonalne przy 4 latku, zwłaszcza, że po całych dniach sami w domu jestesmy....No i fenoterol w akcji....
Aniii na kiedy termin??

Cynamonko-gratulacje coreczki
Bodzinka-czekamy na Twojego synka i tez gratulujemy
Anii-hehe rozumiem ze nie planowane i tez gratuluje ;-)

itam !!!
Wpadłam pokazać Wam mojego Małego Mężczyzne
Oto Filip Robert ur. 03.12.2010, godz. 9.10, waga 3100, 55 cm.
dsc09221t.jpg

By null at 2010-12-07

Z bratem wczoraj , pierwsza doba w domku!!
dsc09242c.jpg

By null at 2010-12-07

Fifi yrodził się wcześniej dając mamie popalic...Do szpitala pojechalismy 20 listopada ze skurczami co ok. 3 min...Ponieważ jednak na usg wyszło, ze waży 2500, do tego była to końcówka 36 tygodnia i rozwarcie było tylko na pół opuszka, dostałam kroplowe z fenoterolu, w sumie 5 poszło, zastrzyki na płucka i przykaz lezenia. Podjeli wreszcie decyzje, ze będzie cc ale ciągle był im Mały wagowo..Myślałam, że wykorkuje..W końcu na 3 planowana cc..

reklama
Do góry