reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dziękuję, właściwie to 4.
Pierwsze dwa cykle to takie na luzie, nawet bez specjalnego poszukiwania owulacji. 3 i 4 cykl kupiłam już testy owu żeby zobaczyć kiedy ja tą owu mam ale 3 cykl stracony ze względu na mój wyjazd.
A teraz jeszcze słabe ale dwie krechy :D
Ja zaczęłam 3, oby szczęśliwy 🥰 wszystkiego dobrego !

Słuchajcie od 3 dni w klatce piersiowej jakby ktoś mi coś naciskał od środka do zewnątrz w dodatku jak się załatwiam przy sikaniu czuję uczucie ściągania w dół nie piecze ale takie dziwne uczucie :/. Miała któraś z Wad podobnie ?

Póki @ nie ma to nigdy nie wiadomo. A jeśli przyjdzie, to świat się nie wali, jest następny cykl [emoji3526] uda nam się w tym roku! [emoji123]
Dokładnie ja się nie załamuje.. @ nie ma jeszcze, no ewentualnie jak nie przyjdzie dziś to jutro zrobię rano test.. ale wątpię że tak będzie :)
Wierzę że do końca roku się uda nam wszystkim! ❤️😁

wiecie co ? teraz była siku i niteczki krwi się pojawiły :D jest ! jak ja na to wyczekiwałam !!! :D zrobiłam test Owu zaraz zobaczymy,to zwiastun owulacji prawda ? choć po miesiączce miałam już chyba owulacje bo śluz był taki rozciągliwy i z domieszką krwi i dzisiaj znowu to samo ;o . Jezusie słodki ja to mam organizm a wy na swój narzekacie 😂

reklama
Do góry