reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Cześć dziewczyny ! Chciałabym dołączyć do Was ;)
Krótko o sobie bo dłuższa historia wprawia mnie w smutek... w maju 1 stymulacja i za pierwszym razem udana ❤ 24.05.20 dwie kreski ! W czerwcu okazuje się ze bliźniaki jednojajowe ... we wrześniu nasze dziewczynki odeszły ... teraz od 27.10 druga stymulacja ! 9.11.20 kontrolna wizyta po aromku, miovelli nac i estrofem jeśli będzie pęcherzyk to zastrzyk ;)
Pod koniec listopada testowanie ! ✊🏻

gratuluje dziewczyny || kresek miałam teN sam problem w maju i z doświadczenia mogę powiedzieć ze te testy ciążowe pokazują najpierw taki cień cienia wtedy miałam betę 33 a wyraźna kreska pojawiła się przy 100 a czułość była 10 wiec uważam ze cień cienia to już można po cichu świętować ;)

reklama
Znowu na teleporadzie trafiłam na jakąś raszple. Nie chciała mi dać bety bo mówi że dla nich potwierdzenie ciąży to tylko usg. Ale to usg to dopiero pod koniec listopada iść bo ciąża za młoda. Ten enelmed to takie korpo dla lekarzy. Mam wrażenie, że im się nie chce.
ja też dzisiaj miałam teleporade. mowie że przy koncu szczania czuje dziwne uczucie i mnie pachwiny bolą tak ściągają w dół. Dodałam,że staramy się o dziecko i mogło dojść do uszkodzenia cewki podczas stosunku. Teraz mi w sumie już prawie przeszło ale co za cyrk na kółkach .... Ona mi antybiotyk wypisuje ani nie zbadała ani na mocz nie wysłała.. porażka jednym słowem.
Dobrze, że moja jest spoko I wrazie co ja do niej sms ona mi wszystko na m obywatel elektronicznie i tyle 😏 i przyjmuje cały czas 🤙

Krótko o sobie bo dłuższa historia wprawia mnie w smutek... w maju 1 stymulacja i za pierwszym razem udana ❤ 24.05.20 dwie kreski ! W czerwcu okazuje się ze bliźniaki jednojajowe ... we wrześniu nasze dziewczynki odeszły ... teraz od 27.10 druga stymulacja ! 9.11.20 kontrolna wizyta po aromku, miovelli nac i estrofem jeśli będzie pęcherzyk to zastrzyk ;)
Pod koniec listopada testowanie ! ✊🏻

gratuluje dziewczyny || kresek miałam teN sam problem w maju i z doświadczenia mogę powiedzieć ze te testy ciążowe pokazują najpierw taki cień cienia wtedy miałam betę 33 a wyraźna kreska pojawiła się przy 100 a czułość była 10 wiec uważam ze cień cienia to już można po cichu świętować ;)
Życzę tych 2 kreseczkek w listopadzie i spokojnych 9 miesięcy ❤️

Krótko o sobie bo dłuższa historia wprawia mnie w smutek... w maju 1 stymulacja i za pierwszym razem udana [emoji173] 24.05.20 dwie kreski ! W czerwcu okazuje się ze bliźniaki jednojajowe ... we wrześniu nasze dziewczynki odeszły ... teraz od 27.10 druga stymulacja ! 9.11.20 kontrolna wizyta po aromku, miovelli nac i estrofem jeśli będzie pęcherzyk to zastrzyk ;)
Pod koniec listopada testowanie ! [emoji1307]

Dołączam się do życzeń i trzymam kciuki za sukces i spokojna ciąże [emoji3590]

zazdroszczę :D dobrze mieć układy z lekarzami 😂 ja to mojej tak nienawidzę ,że szok ale dobrym lekarzem była póki koronaparty się nei rozkreciła :/
Moja jest po prostu spoko babeczką. Nie ma żadnego per Pani, rozmowy na luzie, do każdej podchodzi indywidualnie. Cieszę się, że na nią trafiłam 😁

Cześć dziewczyny. Miałam nie robić ale myślę sobie tyle testów mam, że kiedy ja to wykorzystam.
Powiedzcie mi co widzicie???? Bo ja to chyba pęknę ze szczęścia. Zobacz załącznik 1196218Zobacz załącznik 1196219
Super gratulacje i spokojnych nudnych oczekiwan [emoji8] w którym dniu cyklu wyszedł ci test pozytywny i jak długie masz cykle ?
Krótko o sobie bo dłuższa historia wprawia mnie w smutek... w maju 1 stymulacja i za pierwszym razem udana [emoji173] 24.05.20 dwie kreski ! W czerwcu okazuje się ze bliźniaki jednojajowe ... we wrześniu nasze dziewczynki odeszły ... teraz od 27.10 druga stymulacja ! 9.11.20 kontrolna wizyta po aromku, miovelli nac i estrofem jeśli będzie pęcherzyk to zastrzyk ;)
Pod koniec listopada testowanie ! [emoji1307]

Okropne przeżycie miałaś, coś strasznego ale życzę Ci byś teraz ujrzała piękne dwie kreseczki a ciąża przebiegała książkowo i nudno, a poród ekspresowo [emoji8] staracie się o pierwsze maleństwo?
Moja jest po prostu spoko babeczką. Nie ma żadnego per Pani, rozmowy na luzie, do każdej podchodzi indywidualnie. Cieszę się, że na nią trafiłam [emoji16]
Zazdroszczę takiego lekarza, każdy powinien mieć takie podejście.

Dziękuję :)
30dc, 12dpo, cykle mam różne od 27 do 32. Częściej jednak te dluższe niż te krótsze.

Super gratulacje i spokojnych nudnych oczekiwan [emoji8] w którym dniu cyklu wyszedł ci test pozytywny i jak długie masz cykle ?Okropne przeżycie miałaś, coś strasznego ale życzę Ci byś teraz ujrzała piękne dwie kreseczki a ciąża przebiegała książkowo i nudno, a poród ekspresowo [emoji8] staracie się o pierwsze maleństwo?Zazdroszczę takiego lekarza, każdy powinien mieć takie podejście.

Super gratulacje i spokojnych nudnych oczekiwan [emoji8] w którym dniu cyklu wyszedł ci test pozytywny i jak długie masz cykle ?Okropne przeżycie miałaś, coś strasznego ale życzę Ci byś teraz ujrzała piękne dwie kreseczki a ciąża przebiegała książkowo i nudno, a poród ekspresowo [emoji8] staracie się o pierwsze maleństwo?Zazdroszczę takiego lekarza, każdy powinien mieć takie podejście.
Oj to prawda, dużo ułatwia. Żadnych krępacji. Dodatkowo pracuje w szpitalu na oddziale ginekologiczno położniczym i jak jakieś badania krwi czy coś to skierowanie do siebie do szpitala wypisuje. A najchętniej bierze na kilka dni na oddział, żeby przebadać dokładnie, a żeby pacjentka kasy nie musiała wydawać bo jak to mówi "przecież nie płacisz zusu dla zabawy, trzeba korzystać" 😂 a chodzę do niej na prywatne wizyty 😉

reklama
Oj to prawda, dużo ułatwia. Żadnych krępacji. Dodatkowo pracuje w szpitalu na oddziale ginekologiczno położniczym i jak jakieś badania krwi czy coś to skierowanie do siebie do szpitala wypisuje. A najchętniej bierze na kilka dni na oddział, żeby przebadać dokładnie, a żeby pacjentka kasy nie musiała wydawać bo jak to mówi "przecież nie płacisz zusu dla zabawy, trzeba korzystać" [emoji23] a chodzę do niej na prywatne wizyty [emoji6]
Kurczę aż zazdroszczę normalnie. Szkoda że tak mało jest takich lekarzy [emoji2955]
A jak u Ciebie pomiary temp? Był w końcu skok ?

Do góry