reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Oby Ci się udało szybciej niż się spodziewasz [emoji110][emoji3590][emoji3590]
Oby! Już przed tą ostatnią @ miałam schizy że się udało i testy robiłam 😂 ale to wszystko przez to że przed tabletkami jak miałam @ to zupełnie inaczej się czułam, np teraz mnie już 1,5 tygodnia przed bardzo sutki bolały, a jak miałam ostatnią @ przed tabletkami to maksymalnie trzy dni wcześniej całe piersi miałam obolałe. Więc jak się naczytałam o objawach i o dziewczynach które po odstawieniu tych tabletek w ogóle nie dostawały @ bo udawało się od razu to się napaliłam że u nas też od razu pykło. Ale po negatywnych testach trochę ochłonęłam i na razie staram się trzymać jak największy dystans, wolałabym się pozytywnie zaskoczyć niż znowu być zawiedziona.

reklama
Oby! Już przed tą ostatnią @ miałam schizy że się udało i testy robiłam [emoji23] ale to wszystko przez to że przed tabletkami jak miałam @ to zupełnie inaczej się czułam, np teraz mnie już 1,5 tygodnia przed bardzo sutki bolały, a jak miałam ostatnią @ przed tabletkami to maksymalnie trzy dni wcześniej całe piersi miałam obolałe. Więc jak się naczytałam o objawach i o dziewczynach które po odstawieniu tych tabletek w ogóle nie dostawały @ bo udawało się od razu to się napaliłam że u nas też od razu pykło. Ale po negatywnych testach trochę ochłonęłam i na razie staram się trzymać jak największy dystans, wolałabym się pozytywnie zaskoczyć niż znowu być zawiedziona.

Ja po anty dochodziłam do siebie grubo ponad pół roku. Szaleństwo hormonów, co to się nie działo [emoji33]. Na spokojnie, nie czytaj za dużo bo na świecie jest mnóstwo różnych skrajnych przypadków [emoji6] daj sobie czas na uregulowanie hormonów, wszystko będzie dobrze [emoji18] tym bardziej jeśli już tak szybko odczuwasz zawód to postaraj się jakoś dystansować od tego wszystkiego, bo nam tu zwariujesz [emoji16]

Oby! Już przed tą ostatnią @ miałam schizy że się udało i testy robiłam 😂 ale to wszystko przez to że przed tabletkami jak miałam @ to zupełnie inaczej się czułam, np teraz mnie już 1,5 tygodnia przed bardzo sutki bolały, a jak miałam ostatnią @ przed tabletkami to maksymalnie trzy dni wcześniej całe piersi miałam obolałe. Więc jak się naczytałam o objawach i o dziewczynach które po odstawieniu tych tabletek w ogóle nie dostawały @ bo udawało się od razu to się napaliłam że u nas też od razu pykło. Ale po negatywnych testach trochę ochłonęłam i na razie staram się trzymać jak największy dystans, wolałabym się pozytywnie zaskoczyć niż znowu być zawiedziona.
Świetnie, że masz takie zdrowe podejście 😊 jeszcze wiele objawów przed Tobą, których nigdy wcześniej nie miałaś 😁 choć, życzę Ci żeby się pojawiły raz I zakończyły się po 9 miesiącach ciąży ❤️

Ja po anty dochodziłam do siebie grubo ponad pół roku. Szaleństwo hormonów, co to się nie działo [emoji33]. Na spokojnie, nie czytaj za dużo bo na świecie jest mnóstwo różnych skrajnych przypadków [emoji6] daj sobie czas na uregulowanie hormonów, wszystko będzie dobrze [emoji18] tym bardziej jeśli już tak szybko odczuwasz zawód to postaraj się jakoś dystansować od tego wszystkiego, bo nam tu zwariujesz [emoji16]
Visanne ma trochę inne działanie niż tabletki anty, w przypadku endometriozy każdy kolejny cykl po odstawieniu tabletek zmniejsza szansę na zajście więc istotne jest szybkie działanie. Ale żeby hormony nie wariowały i się normowały lekarz mi zalecił picie Inofemu, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Jak tak czytam niektóre posty to stwierdzam, że nie jest ze mną aż tak źle jeszcze, bo nie doszukiwałam się nawet cienia w idealnie białych negatywach 🤷‍♀️

Świetnie, że masz takie zdrowe podejście 😊 jeszcze wiele objawów przed Tobą, których nigdy wcześniej nie miałaś 😁 choć, życzę Ci żeby się pojawiły raz I zakończyły się po 9 miesiącach ciąży ❤

Takie czytanie jeszcze bardziej nakręca, dlatego przestałam. Przynajmniej na razie 😅

Visanne ma trochę inne działanie niż tabletki anty, w przypadku endometriozy każdy kolejny cykl po odstawieniu tabletek zmniejsza szansę na zajście więc istotne jest szybkie działanie. Ale żeby hormony nie wariowały i się normowały lekarz mi zalecił picie Inofemu, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Jak tak czytam niektóre posty to stwierdzam, że nie jest ze mną aż tak źle jeszcze, bo nie doszukiwałam się nawet cienia w idealnie białych negatywach [emoji2368]

Takie czytanie jeszcze bardziej nakręca, dlatego przestałam. Przynajmniej na razie [emoji28]

O wybacz, nie doczytałam dobrze i myślałam ze o anty pisałaś. Inofem bardzo dziewczyny chwala [emoji3526] i tymbardzisj trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110] przynieś nam tu szczęście i radość [emoji16]

Hej dziewczyny. Ja miałam dzis testować ale @ przyjdzie jak w zegarku.. brzuch mnie boli i to kwestia godzin także odpuszczam testowanie.. może w grudniu się uda..powodzenia wszystkim innym w tym miesiącu :*

Cześć dziewczyny. Miałam nie robić ale myślę sobie tyle testów mam, że kiedy ja to wykorzystam.
Powiedzcie mi co widzicie???? Bo ja to chyba pęknę ze szczęścia.
20201103_070510.jpg
20201103_070550.jpg

reklama
Do góry