reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

zobaczcie co za testy ;/. nie mam już nerwów koło kontrolnej jeszcze jedna kreska , nie naszła czy co ? :/
2020-11-03 12.23.20.jpg

reklama
zalać go nie zalałam, chińskie uwno jednym słowem 😂 a zdjecie robiłam w trackie ''przesuwania się'' . Na moich testach napisane jest ,że wynik odczytujemy po 10 minutach a te zdjęcie mogło być wykonane do 5 min max :D

Znowu na teleporadzie trafiłam na jakąś raszple. Nie chciała mi dać bety bo mówi że dla nich potwierdzenie ciąży to tylko usg. Ale to usg to dopiero pod koniec listopada iść bo ciąża za młoda. Ten enelmed to takie korpo dla lekarzy. Mam wrażenie, że im się nie chce.

reklama
Znowu na teleporadzie trafiłam na jakąś raszple. Nie chciała mi dać bety bo mówi że dla nich potwierdzenie ciąży to tylko usg. Ale to usg to dopiero pod koniec listopada iść bo ciąża za młoda. Ten enelmed to takie korpo dla lekarzy. Mam wrażenie, że im się nie chce.
ja też dzisiaj miałam teleporade. mowie że przy koncu szczania czuje dziwne uczucie i mnie pachwiny bolą tak ściągają w dół. Dodałam,że staramy się o dziecko i mogło dojść do uszkodzenia cewki podczas stosunku. Teraz mi w sumie już prawie przeszło ale co za cyrk na kółkach .... Ona mi antybiotyk wypisuje ani nie zbadała ani na mocz nie wysłała.. porażka jednym słowem.

Do góry