reklama
Elmirka91
Moderator
zobaczcie co za testy ;/. nie mam już nerwów koło kontrolnej jeszcze jedna kreska , nie naszła czy co ? :/ Zobacz załącznik 1196357
Wygląda trochę na zalany może dlatego. Ja jak zalałam to mi rozmazało obie krechy. Tak czy siak na pik jeszcze nie wygląda ale seks jak najbardziej wskazany
Elmirka91
Moderator
Ja robiłam te i jak widać były skuteczne
50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe
Kup teraz na Allegro.pl za 38,99 zł - 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe (5775770913). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
93kora
Fanka BB :)
jak w tym cyklu nie wyjdzie to zakupię te dziękiJa robiłam te i jak widać były skuteczne
Kup teraz na Allegro.pl za 38,99 zł - 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe (5775770913). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Kinga_26
Potwierdzam, miałam dokładnie te same i działały bardzo dobrze! Ale czy się teraz udało to jeszcze nie wiemJa robiłam te i jak widać były skuteczne
Kup teraz na Allegro.pl za 38,99 zł - 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe (5775770913). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
coca
Witam się w 1dc, więc nowy cykl, to nowa szansa [emoji3526]
Otóż to [emoji123] damy radę!
coca
Ja robiłam te i jak widać były skuteczne [emoji23]
Tez te robiłam i u mnie się sprawdziły [emoji106]
Elmirka91
Moderator
Znowu na teleporadzie trafiłam na jakąś raszple. Nie chciała mi dać bety bo mówi że dla nich potwierdzenie ciąży to tylko usg. Ale to usg to dopiero pod koniec listopada iść bo ciąża za młoda. Ten enelmed to takie korpo dla lekarzy. Mam wrażenie, że im się nie chce.
reklama
93kora
ja też dzisiaj miałam teleporade. mowie że przy koncu szczania czuje dziwne uczucie i mnie pachwiny bolą tak ściągają w dół. Dodałam,że staramy się o dziecko i mogło dojść do uszkodzenia cewki podczas stosunku. Teraz mi w sumie już prawie przeszło ale co za cyrk na kółkach .... Ona mi antybiotyk wypisuje ani nie zbadała ani na mocz nie wysłała.. porażka jednym słowem.Znowu na teleporadzie trafiłam na jakąś raszple. Nie chciała mi dać bety bo mówi że dla nich potwierdzenie ciąży to tylko usg. Ale to usg to dopiero pod koniec listopada iść bo ciąża za młoda. Ten enelmed to takie korpo dla lekarzy. Mam wrażenie, że im się nie chce.
Podziel się: