reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dziękuję, właściwie to 4.
Pierwsze dwa cykle to takie na luzie, nawet bez specjalnego poszukiwania owulacji. 3 i 4 cykl kupiłam już testy owu żeby zobaczyć kiedy ja tą owu mam ale 3 cykl stracony ze względu na mój wyjazd.
A teraz jeszcze słabe ale dwie krechy :D
Ja zaczęłam 3, oby szczęśliwy 🥰 wszystkiego dobrego !

Słuchajcie od 3 dni w klatce piersiowej jakby ktoś mi coś naciskał od środka do zewnątrz w dodatku jak się załatwiam przy sikaniu czuję uczucie ściągania w dół nie piecze ale takie dziwne uczucie :/. Miała któraś z Wad podobnie ?

Póki @ nie ma to nigdy nie wiadomo. A jeśli przyjdzie, to świat się nie wali, jest następny cykl [emoji3526] uda nam się w tym roku! [emoji123]
Dokładnie ja się nie załamuje.. @ nie ma jeszcze, no ewentualnie jak nie przyjdzie dziś to jutro zrobię rano test.. ale wątpię że tak będzie :)
Wierzę że do końca roku się uda nam wszystkim! ❤️😁

wiecie co ? teraz była siku i niteczki krwi się pojawiły :D jest ! jak ja na to wyczekiwałam !!! :D zrobiłam test Owu zaraz zobaczymy,to zwiastun owulacji prawda ? choć po miesiączce miałam już chyba owulacje bo śluz był taki rozciągliwy i z domieszką krwi i dzisiaj znowu to samo ;o . Jezusie słodki ja to mam organizm a wy na swój narzekacie 😂

reklama
Do góry