reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Cierpliwość nie jest nasza mocno strona ale trzeba jakoś z tym sobie radzić. Ja wstępnie okres powinnam mieć 9 listopada chociaż owu się przesunela o 2 dni więc i okres może się spóźnić. Podejrzewam że będę testować może 7 lub 8 listopada bo znając życie moja niecierpliwość wygra [emoji1787] plus świadomość że mam w szufladzie w sumie 9 testów ciazowych więc weź i nie zrób [emoji1787]

Dlatego ja nie mam żadnych [emoji23][emoji23][emoji23] ale sprzedam info ze Rossmanie jest promka na testy Clearblue [emoji41]

reklama
Cierpliwość nie jest nasza mocno strona ale trzeba jakoś z tym sobie radzić. Ja wstępnie okres powinnam mieć 9 listopada chociaż owu się przesunela o 2 dni więc i okres może się spóźnić. Podejrzewam że będę testować może 7 lub 8 listopada bo znając życie moja niecierpliwość wygra [emoji1787] plus świadomość że mam w szufladzie w sumie 9 testów ciazowych więc weź i nie zrób [emoji1787]
Ja miałam pierwszy termin według flo na 9 listopada, ale owu narazie nie ma więc się wszystko przesuwa 🥴

Ja to samo, koło 10 czeka z szufladzie 😂 ale już nawet mąż mnie sprowadza na ziemię i mówi żebym się nie stresowała wcześniejszym testowaniem 🙈🤷‍♀️

Ja ostatnio zrobiłam zapas i mam 15 testów 😂

reklama
Do góry