reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać [emoji3526] Trzymajcie kciuki!

To jest moja definicja cienia kreski na teście. Widać, słabo, ale coś tam widać [emoji106]. Trzymam kciuki [emoji3590]

Cześć.. Dziewczyny spokojnie, bo kłótnie są zbędne, ja już swoją opinię na październikowych napisałam co myślę o całej sytuacji. Nie będę tu powtarzała.. I proszę Was, to ma być forum wspierające się, nie róbmy gowno burzy więcej, bo tylko się nakręcacie..
Życzę każdej aby w listopadzie ujrzała na teście piękne ⏸ kreski 😘
Jeżeli któraś jeszcze chce abym ja wpisała to piszcie na kiedy...
Jeszcze ja na 5 listopada! ❤️ Mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. W tym miesiącu sobie nic nie wkręcam, ale mam bardzo dużą nadzieję, że się tym razem udało i listopad będzie radosny 🤗

Hej, hej też tu jestem 😊 jak dobrze pójdzie to 24 listopada będę testować, póki co mam dziś 2dc. Dziewczyny trzymam za was wszystkie mocno kciuki żeby się udało i żeby listopad był nasz 😊😊 ale to by był prezent na Mikołajki 🥰 🥰 🥰

reklama
No pewnie, że będzie dobrze! Poziom tsh też będziesz badać pod koniec miesiąca? A przypomnij mi jeszcze, ilu dniowe masz cykle i kiedy powinna teraz wypadać miesiączka?
Ogólnie 28-31 ostatnio było 26.. Także zobaczymy kiedy teraz będzie..
Cześć dziewczyny! Zrobiłam dziś test, wyszła kreseczka blada ale widoczna (Na fotce mniej widoczna niestety)Byłam już na becie, jak będę coś wiedzieć to dam znać ☺ Trzymajcie kciuki!
Gratulacje ❤️

Do góry