reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

A ja myślałam, że posiadanie 3 to już lekka przesada. Mówię dobra będą najwyżej na następne miesiące, ale chyba i mi się udzieli 😅

Ze dwa miałam z apteki, potem kilka dostałam do testów owulacyjnych ale wszystkie o slabych czułościach. A ostatnio na allegro był komplecik w dobrej cenie i czulosci 10 to nabyłam.

reklama
Ze dwa miałam z apteki, potem kilka dostałam do testów owulacyjnych ale wszystkie o slabych czułościach. A ostatnio na allegro był komplecik w dobrej cenie i czulosci 10 to nabyłam.
Mam takie w domu, oczywiście w gratisie do testów owu. Zgaduje, że czułości za dużej nie mają ale robił ktoś takie i coś wyszło czy lepiej kupić w aptece?
IMG_20201029_140646.jpg
IMG_20201029_140646.jpg

reklama
Ja niestety nie, ale widzę fajny koci pyszczek 😻 jak się mają teraz koty do ciąży? Pamiętam, że jak byłam dzieckiem to ludzie wyrzucali koty z domu... Wiem, że się robi badania w tym kierunku ale jeszcze nie zagłębiałam się w ten temat 🙄
Tak ten koci pyszczek nie dał zrobić mi zdjęcia. Pytasz o toksoplazmoze? Jest przenoszona przez koty ale z tego co wiem to się możesz zarazić nie tylko od kota (A raczej odchodów) tylko np jak zjesz nieumyty owoc. Koleżanka z pracy zafiksowana na dzieci, kiedyś przechodziła przez to co my teraz, dużo mi na ten temat mówiła. Więc lepiej jest jak przechorujesz toksoplazmoze przed ciążą niż w ciąży. Niektórzy mogą nie wiedzieć nawet że to przeszli bo przypomina zwykłą grupę.

Do góry