reklama
akinoM222
Fanka BB :)
Czuje się dziwnie, niby jak przed okresem ale inaczej... pobolewa mnie brzuch i piersi. Może sobie wkręcam ale dwa dni temu zauważyłam na piersiach bardzo dużo malutkich żyłek. Od razu zapaliła mi się lampka No zobaczymy, dziś lub jutro będę miała wynikiPewnie, że widoczna ! Trzymam kciuki i GRATULUJĘ !!! A jak się czujesz?
krasulkaa
U mnie też @ ma być 5.11 choć nie wiem czy będę testować bo w tym roku cykle zwariowały. A jak się czujesz? Ktory dc masz i jakie cykle? Sprawdzasz jakoś owu czy była? Ja chyba juz po tych dniach (śluz przejrzysty rozciągliwy i glutek ala galaretka przezroczysta na koniec a teraz już biały...) w ciazy biochem po owulce miałam sucho całkiem także chyba teraz nici ze coś wyszło...Jeszcze ja na 5 listopada! Mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. W tym miesiącu sobie nic nie wkręcam, ale mam bardzo dużą nadzieję, że się tym razem udało i listopad będzie radosny
Będzie dobrze.. Daj znać jak będziesz miała wyniki..Czuje się dziwnie, niby jak przed okresem ale inaczej... pobolewa mnie brzuch i piersi. Może sobie wkręcam ale dwa dni temu zauważyłam na piersiach bardzo dużo malutkich żyłek. Od razu zapaliła mi się lampka No zobaczymy, dziś lub jutro będę miała wyniki
Kinga_26
Czuje się jakaś zmęczona, ale od owulacji bardzo dobrze mi się śpi cykle regularnie 30 dniowe, owu była potwierdzona przez ginekologa, dzisiaj wypada jakiś 6dpo. Śluz tak samo biały, mam wrażenie, że szyjka jest jakaś inna ale nie wiem czy to ze względu na cytologię czy nastąpiła jakaś zmiana. Mam nadzieję, że teraz się udało ale czas pokaże Nigdy nie wiadomo, może akurat i Tobie się udało, październik to chyba nie jest za dobry czas dla nas wszystkich (zmiana pogody, czasu) i tak szaleją te cykleU mnie też @ ma być 5.11 choć nie wiem czy będę testować bo w tym roku cykle zwariowały. A jak się czujesz? Ktory dc masz i jakie cykle? Sprawdzasz jakoś owu czy była? Ja chyba juz po tych dniach (śluz przejrzysty rozciągliwy i glutek ala galaretka przezroczysta na koniec a teraz już biały...) w ciazy biochem po owulce miałam sucho całkiem także chyba teraz nici ze coś wyszło...
coca
Cześć Dziewczyny,
Możecie mnie wpisać proszę na 2.11 [emoji3526] dziś 25dc, 8dpo, wczesniejsze testowanie kusi, ale staram sobie zająć myśli, szczególnie, że czas jest ogólnie bardzo niespokojny [emoji2368] trzymam kciuki za wszystkie testujące [emoji3526]
Już niedługo, już niedługo [emoji16][emoji123][emoji110]
HeraUnique
Mnie możesz wpisać na 11.11 choć nie wiem czy w ogóle owu będę mieć I ja rzadko testujeBędzie dobrze.. Daj znać jak będziesz miała wyniki..
reklama
Mecenasowa27
Cierpliwość nie jest nasza mocno strona ale trzeba jakoś z tym sobie radzić. Ja wstępnie okres powinnam mieć 9 listopada chociaż owu się przesunela o 2 dni więc i okres może się spóźnić. Podejrzewam że będę testować może 7 lub 8 listopada bo znając życie moja niecierpliwość wygra [emoji1787] plus świadomość że mam w szufladzie w sumie 9 testów ciazowych więc weź i nie zrób [emoji1787]
Podziel się: