reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Pewnie, że widoczna :D ! Trzymam kciuki i GRATULUJĘ :D !!! A jak się czujesz?
Czuje się dziwnie, niby jak przed okresem ale inaczej... pobolewa mnie brzuch i piersi. Może sobie wkręcam ale dwa dni temu zauważyłam na piersiach bardzo dużo malutkich żyłek. Od razu zapaliła mi się lampka 😁 No zobaczymy, dziś lub jutro będę miała wyniki :)

Jeszcze ja na 5 listopada! ❤️ Mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. W tym miesiącu sobie nic nie wkręcam, ale mam bardzo dużą nadzieję, że się tym razem udało i listopad będzie radosny 🤗
U mnie też @ ma być 5.11 choć nie wiem czy będę testować bo w tym roku cykle zwariowały. A jak się czujesz? Ktory dc masz i jakie cykle? Sprawdzasz jakoś owu czy była? Ja chyba juz po tych dniach (śluz przejrzysty rozciągliwy i glutek ala galaretka przezroczysta na koniec a teraz już biały...) w ciazy biochem po owulce miałam sucho całkiem także chyba teraz nici ze coś wyszło...

Czuje się dziwnie, niby jak przed okresem ale inaczej... pobolewa mnie brzuch i piersi. Może sobie wkręcam ale dwa dni temu zauważyłam na piersiach bardzo dużo malutkich żyłek. Od razu zapaliła mi się lampka 😁 No zobaczymy, dziś lub jutro będę miała wyniki :)
Będzie dobrze.. Daj znać jak będziesz miała wyniki..

U mnie też @ ma być 5.11 choć nie wiem czy będę testować bo w tym roku cykle zwariowały. A jak się czujesz? Ktory dc masz i jakie cykle? Sprawdzasz jakoś owu czy była? Ja chyba juz po tych dniach (śluz przejrzysty rozciągliwy i glutek ala galaretka przezroczysta na koniec a teraz już biały...) w ciazy biochem po owulce miałam sucho całkiem także chyba teraz nici ze coś wyszło...
Czuje się jakaś zmęczona, ale od owulacji bardzo dobrze mi się śpi 😅 cykle regularnie 30 dniowe, owu była potwierdzona przez ginekologa, dzisiaj wypada jakiś 6dpo. Śluz tak samo biały, mam wrażenie, że szyjka jest jakaś inna ale nie wiem czy to ze względu na cytologię czy nastąpiła jakaś zmiana. Mam nadzieję, że teraz się udało ale czas pokaże ☺️ Nigdy nie wiadomo, może akurat i Tobie się udało, październik to chyba nie jest za dobry czas dla nas wszystkich (zmiana pogody, czasu) i tak szaleją te cykle 😂

Cześć Dziewczyny,
Możecie mnie wpisać proszę na 2.11 ☺️ dziś 25dc, 8dpo, wczesniejsze testowanie kusi, ale staram sobie zająć myśli, szczególnie, że czas jest ogólnie bardzo niespokojny 🤷‍♀️ trzymam kciuki za wszystkie testujące ☺️

Cześć Dziewczyny,
Możecie mnie wpisać proszę na 2.11 [emoji3526] dziś 25dc, 8dpo, wczesniejsze testowanie kusi, ale staram sobie zająć myśli, szczególnie, że czas jest ogólnie bardzo niespokojny [emoji2368] trzymam kciuki za wszystkie testujące [emoji3526]

Już niedługo, już niedługo [emoji16][emoji123][emoji110]

reklama
Cierpliwość nie jest nasza mocno strona ale trzeba jakoś z tym sobie radzić. Ja wstępnie okres powinnam mieć 9 listopada chociaż owu się przesunela o 2 dni więc i okres może się spóźnić. Podejrzewam że będę testować może 7 lub 8 listopada bo znając życie moja niecierpliwość wygra [emoji1787] plus świadomość że mam w szufladzie w sumie 9 testów ciazowych więc weź i nie zrób [emoji1787]

Do góry