Cześć..Dobry wieczór, jestem Ania, miło mi Was poznać mam zamiar testować 12 listopada! Będę wdzięczna za wpisanie mnie w tabelkę. Kochane, to nasz czas, trzymam za nas wszystkie kciuki
Zaraz Cie wpisze.. Który cykl die starasz..??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć..Dobry wieczór, jestem Ania, miło mi Was poznać mam zamiar testować 12 listopada! Będę wdzięczna za wpisanie mnie w tabelkę. Kochane, to nasz czas, trzymam za nas wszystkie kciuki
Cześć..
Zaraz Cie wpisze.. Który cykl die starasz..??
W poprzedniej, która niestety straciłam w 8 tygodniu zaszłam w 1 cyklu.. Starania będą po wizycie, która będzie w środę, o ile Pan Doktor pozwoli.. Także mam nadzieję że i tym razem uda się odrazu.. Chociaż ten cykl trwał 26 dni gdzie zawsze były co 28-30 dni..Początki, drugi cykl. Właśnie wczoraj rozpoczęła się @, zaraz po niej, bierzemy się z mężem do pracy. szczerze powiedziawszy jestem odrobinę zawiedziona po pierwszej próbie bo znam swoj cykl, wiem, kiedy wypadają płodne, staraliśmy się intensywnie i nic z tego nie wyszło. @ przyszła w zegarku, 30 dnia. No nic, nie zrażamy się, próbujemy dalej :-) właśnie dla pewności zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i sprawdzę to dokładnie. Czytałam jeszcze, że jedzenie ananasa pomaga w zajęciu w ciążę więc nie omieszkam również tego wprowadzić
A Wy dziewczyny? Ile cykli za Wami? Macie jakieś sprawdzone triki, które mogłyby pomóc? :-)
W poprzedniej, która niestety straciłam w 8 tygodniu zaszłam w 1 cyklu.. Starania będą po wizycie, która będzie w środę, o ile Pan Doktor pozwoli.. Także mam nadzieję że i tym razem uda się odrazu.. Chociaż ten cykl trwał 26 dni gdzie zawsze były co 28-30 dni..
Ja czekam cierpliwie na wizytę u gina, mam w środę, także się okaże czy możemy czy nie.. Wszystko zależy od tego czy torbiel pękła czy jest dalej.. W czwartek mam wizytę u endo, także ten tydzień decydujący, dodatkowo płody sie zaczyna od wtorku..Lisa, trzymam nadal za Ciebie kciuki . Ja mam dziś 12 dc (mam cykle 26dniowe), działamy z całą przyjemnością po mojej stronie . Szyjka wysoko, lekko otwarta, śluz odpowiedni jest. Nie liczę na dwie kreski, bo dopiero w tym cyklu zaczynamy się starać, ale może coś tam zaskoczy. A jak u Was?
Kwestia nastawienia do tego i chęci. Po kilku miesiącach to już rutyna. Jak można wkładać termometr to i palec (mówiąc brutalnie). Trzeba tylko dbać o higienę .Matko, ja w sensie rozumiem, że wkłada się palec w pochwe i się sprawdza szyjkę. Ale ja nie umiem za Chiny ludowe. Jak to ogarnąć? [emoji23]
Kwestia nastawienia do tego i chęci. Po kilku miesiącach to już rutyna. Jak można wkładać termometr to i palec (mówiąc brutalnie). Trzeba tylko dbać o higienę .