reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Chyba Was wszystkie w tabelkę wpisałam, gdybym któraś ominęła to napiszcie proszę..
Ja jutro będę się ponownie do gina rejestrować na wizytę za 2 tygodnie..
Ja będę starać się o drugie, a o 3 ciążę..

reklama
A długo się już starasz ? Ja dokładnie tak samo nawet mój mąż się śmieje ze mnie że zanim zaczęliśmy się starac to np jak przychodziłam z pracy zmęczona to nie chciało mi się a teraz to nie ważne czy zmęczona czy nie i tak ciągle che mi się przytulać xd jakoś to tak działa po prostu na mnie, ale to raczej tylko na dobre że więcej bliskości jest :) natomiast testy owu to dopiero zaczynam w tym miesiącu stosować wcześniej nawet nie próbowałam, także na luzie ale zrobię je żeby poprostu sprawdzić co i jak :)
To nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawości

To nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawości
To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzę :)

Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..

To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzę :)
ten cykl raczej nie chociaż póki @ nie dostanę to wszystko jest możliwe jednak nie nastawiam się. W sumie nie mieliśmy jak się starać w dni płodne więc pewnie żaden plemniczek nie przyzyl do owu. 😅
Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
trzymam kciuki żeby jednak jak najszybciej można było się starać ✊😘

Dziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...

reklama
Dziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...
nie mam pojęcia co to może być i nigdy nie miałam tak. Myślę że jeśli Cię to niepokoi to najlepiej udać się do lekarza

Do góry