reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Chyba Was wszystkie w tabelkę wpisałam, gdybym któraś ominęła to napiszcie proszę..
Ja jutro będę się ponownie do gina rejestrować na wizytę za 2 tygodnie..
Ja będę starać się o drugie, a o 3 ciążę..

reklama
A długo się już starasz ? Ja dokładnie tak samo nawet mój mąż się śmieje ze mnie że zanim zaczęliśmy się starac to np jak przychodziłam z pracy zmęczona to nie chciało mi się a teraz to nie ważne czy zmęczona czy nie i tak ciągle che mi się przytulać xd jakoś to tak działa po prostu na mnie, ale to raczej tylko na dobre że więcej bliskości jest :) natomiast testy owu to dopiero zaczynam w tym miesiącu stosować wcześniej nawet nie próbowałam, także na luzie ale zrobię je żeby poprostu sprawdzić co i jak :)
To nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawości

To nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawości
To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzę :)

Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..

To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzę :)
ten cykl raczej nie chociaż póki @ nie dostanę to wszystko jest możliwe jednak nie nastawiam się. W sumie nie mieliśmy jak się starać w dni płodne więc pewnie żaden plemniczek nie przyzyl do owu. 😅
Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
trzymam kciuki żeby jednak jak najszybciej można było się starać ✊😘

Dziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...

reklama
Dziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...
nie mam pojęcia co to może być i nigdy nie miałam tak. Myślę że jeśli Cię to niepokoi to najlepiej udać się do lekarza

Do góry