reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawościA długo się już starasz ? Ja dokładnie tak samo nawet mój mąż się śmieje ze mnie że zanim zaczęliśmy się starac to np jak przychodziłam z pracy zmęczona to nie chciało mi się a teraz to nie ważne czy zmęczona czy nie i tak ciągle che mi się przytulać xd jakoś to tak działa po prostu na mnie, ale to raczej tylko na dobre że więcej bliskości jest natomiast testy owu to dopiero zaczynam w tym miesiącu stosować wcześniej nawet nie próbowałam, także na luzie ale zrobię je żeby poprostu sprawdzić co i jak
Mystriousmc
To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzęTo nasz 3 cykl starań jest. O pierwszego syna było łatwiej. Odstawiłam tabletki anty i w drugim cyklu się udało. Teraz też przed staraniami brałam anty przez 2 lata i nie jest już tak łatwo. Ja testy owu stoswalam w pierwszych 2 cyklach z ciekawości
Mecenasowa27
ten cykl raczej nie chociaż póki @ nie dostanę to wszystko jest możliwe jednak nie nastawiam się. W sumie nie mieliśmy jak się starać w dni płodne więc pewnie żaden plemniczek nie przyzyl do owu.To faktycznie szybko wam poszło wtedy. 3 cykle to też nie długo więc na spokojnie, a nóż w tym się uda, czego życzę
trzymam kciuki żeby jednak jak najszybciej można było się staraćCześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
monnkej
Zaciskam kciuki [emoji256][emoji256][emoji256]Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
jjm86
Trzymam kciuki!!! Dwa tygodnie szybko lecą i wszystko będzie wiadomo
Cześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
AngelOfHope
Aktywna w BB
Powodzenia Kochana! Wszystkie trzymamy kciukiCześć, wizyta zaklepana.. Więc może końcem miesiąca będą starania albo i dopiero w styczniu.. Wszystko zależy od tego torbiela..
jjm86
Dziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...
reklama
Mecenasowa27
nie mam pojęcia co to może być i nigdy nie miałam tak. Myślę że jeśli Cię to niepokoi to najlepiej udać się do lekarzaDziewczyny doradzicie mi? Miesiączkę miałam od 7 do 9.10 (zawsze mam tak krótkie...). Od wczorajszego wieczoru strasznie boli mnie podbrzusze i promieniuje do krzyża. Na dni płodne za wcześnie, a mnie skręca. Miała któraś z Was coś podobnego? Ból podobny do silnego miesiączkowego... Muszę też znaleźć nowego ginekologa bo mój zakończył działalność...
Podziel się: