Cześć.. U mnie pojawiła się szybciej niż się spodziewałam.. Miała być dopiero za 3 dni, a ona już wczoraj przyszła.. Więc dzwoniłam już dziś do gina o zmianę terminu i popołudniu ma Pani dzwonić co się udało, bo w sumie to tylko USG ma być zrobione czy ten torbiel usunął się czy też nie..
reklama
jjm86
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby już go nie było!Cześć.. U mnie pojawiła się szybciej niż się spodziewałam.. Miała być dopiero za 3 dni, a ona już wczoraj przyszła.. Więc dzwoniłam już dziś do gina o zmianę terminu i popołudniu ma Pani dzwonić co się udało, bo w sumie to tylko USG ma być zrobione czy ten torbiel usunął się czy też nie..
Mecenasowa27
trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Ja też powinnam dostać okres we czwartek lub piątek a dostałam wczoraj wieczorem co mnie bardzo zdziwiło.. chyba pójdę też do lekarza na kontrolę by sprawdził czy w ogóle wszystko jest ok po odstawieniu tabletek.Cześć.. U mnie pojawiła się szybciej niż się spodziewałam.. Miała być dopiero za 3 dni, a ona już wczoraj przyszła.. Więc dzwoniłam już dziś do gina o zmianę terminu i popołudniu ma Pani dzwonić co się udało, bo w sumie to tylko USG ma być zrobione czy ten torbiel usunął się czy też nie..
Mecenasowa27
Lisa jeśli możesz to zmień mi datę z 12 na 9 listopada. Myślałam że okres ostatnio we wrześniu przyszedł dzień wcześniej, ale wychodzi na to że przyszedł o czasie, a w tym miesiącu faktycznie przyszedł dzień wcześniej. Miałam źle wprowadzone dane w kalendarzyku i stąd te nieporozumienie.
agaaataaaa
14 listopada, prosze o wpisanie Dzis zaczela sie @
CzarnaMamba21
Dopiero teraz przeczytałam. O to zarabiscie!
o kurczę to tak jak ja 20 mam [emoji16]
ojej to masz przezyc za sobą [emoji8]
myślałam że tylko u mnie ta tabelka dziwnie wygląda.
to owocnych działań życzę [emoji16]
pewnie że tak, a kiedy w ogóle masz mieć płodne ?
trzymam kciuki. Ja jeszcze czekam na okres który mam mieć mieć 15 października i tak jak w tym cyklu miałam lajtowo podejście bo akurat w czasie plodnym nie miałam jak się kochać z mężem tak teraz jeśli dostanę okres go też mam zamiar podejść do sprawy lajtowo. Mam nadzieję że nam się uda [emoji16]
ja mam synka z mają 2018, teraz jest nasz 3 cykl starań i raczej bezoowocny
Mecenasowa27
ale ze co zarabiscie?Dopiero teraz przeczytałam. O to zarabiscie!
CzarnaMamba21
Że 20 listopada masz urodziny
ale ze co zarabiscie? [emoji28]
reklama
Podziel się: