reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Cześć.. U mnie 🐵pojawiła się szybciej niż się spodziewałam.. Miała być dopiero za 3 dni, a ona już wczoraj przyszła.. Więc dzwoniłam już dziś do gina o zmianę terminu i popołudniu ma Pani dzwonić co się udało, bo w sumie to tylko USG ma być zrobione czy ten torbiel usunął się czy też nie..

reklama
Cześć.. U mnie 🐵pojawiła się szybciej niż się spodziewałam.. Miała być dopiero za 3 dni, a ona już wczoraj przyszła.. Więc dzwoniłam już dziś do gina o zmianę terminu i popołudniu ma Pani dzwonić co się udało, bo w sumie to tylko USG ma być zrobione czy ten torbiel usunął się czy też nie..
Trzymam kciuki, żeby już go nie było!

trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Ja też powinnam dostać okres we czwartek lub piątek a dostałam wczoraj wieczorem co mnie bardzo zdziwiło.. chyba pójdę też do lekarza na kontrolę by sprawdził czy w ogóle wszystko jest ok po odstawieniu tabletek.

Lisa jeśli możesz to zmień mi datę z 12 na 9 listopada. Myślałam że okres ostatnio we wrześniu przyszedł dzień wcześniej, ale wychodzi na to że przyszedł o czasie, a w tym miesiącu faktycznie przyszedł dzień wcześniej. Miałam źle wprowadzone dane w kalendarzyku i stąd te nieporozumienie.

Dopiero teraz przeczytałam. O to zarabiscie!
o kurczę to tak jak ja 20 mam [emoji16]
ojej to masz przezyc za sobą [emoji8]
myślałam że tylko u mnie ta tabelka dziwnie wygląda.
to owocnych działań życzę [emoji16]
pewnie że tak, a kiedy w ogóle masz mieć płodne ?
trzymam kciuki. Ja jeszcze czekam na okres który mam mieć mieć 15 października i tak jak w tym cyklu miałam lajtowo podejście bo akurat w czasie plodnym nie miałam jak się kochać z mężem tak teraz jeśli dostanę okres go też mam zamiar podejść do sprawy lajtowo. Mam nadzieję że nam się uda [emoji16]
ja mam synka z mają 2018, teraz jest nasz 3 cykl starań i raczej bezoowocny

Daty poprawione. Ja też będę szybciej testować jeżeli będą mogła.. Wizyta przesunięta na środę za tydzień, a w czwartek jadę do endo.. Także na weekedn może już będzie można myśleć o staraniach..

reklama
Do góry