Mecenasowa27
Fanka BB :)
o kurczę to tak jak ja 20 mamJa mam urodziny 21.11 a córka 20.11
ojej to masz przezyc za sobąMyślę, że wszystkim się uda. Będziemy się starać o trzecie dziecko. W 2019 r. trzy razy byłam w ciąży biochemicznej, i dwa razy wcześniej, w 2016 straciłam w 4mcu bliźniaki, jestem po operacji endomettiozy. Mam dwóch synów ( z jednym w ciąży miałam toksoplazmozę). Uda się wszystkim i będzie dobrze !!! A do listopada już niewiele!!!
myślałam że tylko u mnie ta tabelka dziwnie wygląda.Dopisz mnie Kochana na 11.11
to owocnych działań życzęJa czekam na męża, dziś wraca z wojska i będziemy działać od dziś do końca października
pewnie że tak, a kiedy w ogóle masz mieć płodne ?Nie będę czekać na dni płodne jak szaleć to od razu
trzymam kciuki. Ja jeszcze czekam na okres który mam mieć mieć 15 października i tak jak w tym cyklu miałam lajtowo podejście bo akurat w czasie plodnym nie miałam jak się kochać z mężem tak teraz jeśli dostanę okres go też mam zamiar podejść do sprawy lajtowo. Mam nadzieję że nam się udaMi w końcu się okres skończył także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być
ja mam synka z mają 2018, teraz jest nasz 3 cykl starań i raczej bezoowocnyDziewczyny długo się staracie? Macie już dzieciaczki, czy to będzie pierwsze?