reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja mam urodziny 21.11 a córka 20.11
o kurczę to tak jak ja 20 mam 😁
Myślę, że wszystkim się uda. Będziemy się starać o trzecie dziecko. W 2019 r. trzy razy byłam w ciąży biochemicznej, i dwa razy wcześniej, w 2016 straciłam w 4mcu bliźniaki, jestem po operacji endomettiozy. Mam dwóch synów ( z jednym w ciąży miałam toksoplazmozę). Uda się :) wszystkim i będzie dobrze :)!!! A do listopada już niewiele!!!
ojej to masz przezyc za sobą 😘
Dopisz mnie Kochana na 11.11 😊
myślałam że tylko u mnie ta tabelka dziwnie wygląda.
Ja czekam na męża, dziś wraca z wojska i będziemy działać 😅 od dziś do końca października 😂
to owocnych działań życzę 😁
Nie będę czekać na dni płodne :p jak szaleć to od razu 😉😂
pewnie że tak, a kiedy w ogóle masz mieć płodne ?
Mi w końcu się okres skończył :) :) także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być :)
trzymam kciuki. Ja jeszcze czekam na okres który mam mieć mieć 15 października i tak jak w tym cyklu miałam lajtowo podejście bo akurat w czasie plodnym nie miałam jak się kochać z mężem tak teraz jeśli dostanę okres go też mam zamiar podejść do sprawy lajtowo. Mam nadzieję że nam się uda 😁
Dziewczyny długo się staracie? Macie już dzieciaczki, czy to będzie pierwsze?
ja mam synka z mają 2018, teraz jest nasz 3 cykl starań i raczej bezoowocny

reklama
Lisa_ ja w sumie jeszcze czekam na okres który powinien pojawić się 15 lub 16 października ale możesz mnie wpisać na 12 listopada bo myślę że ten cykl był bezoowocny 🤔😒

No to i ja się dołączam, to będzie nasz 6 cykl 😥 jutro idę do lekarza z wynikami, pisałam o tym osobny post (za wysokie AMH-12,8). Liczę na to, że w końcu ktoś mądry coś ustali. Już mam dosyć tego czekania 🤦‍♀️ pozdrawiam!!

Dodam, że testuje 12.11, - myślę, że termin max rozciągnięty. Jutro zrobię autoryzacje czy na pewnie jestem z Wami, bo może lekarz zaleci antykoncepcję? Nie wiem...

Dziewczyny długo się staracie? Macie już dzieciaczki, czy to będzie pierwsze?
Ja od 3 cykli ale pierwsze to tak zupełnie na luzie i nawet nie sprawdzałam dni płodnych po prostu przestaliśmy się zabezpieczać z mężem dopiero od wrzesnia bardziej ambitnie, pierwsze dziecko mam 25 lat :) a jak u Ciebie?
o super, ja mam urodziny 20 listopada okrągłe 30
To mam nadzieję że dla Ciebie też ten miesiąc będzie wyjątkowy ! :)

Mi w końcu się okres skończył :) :) także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być :)
Mi tak samo dziś pierwszy dzień po okresie i mam to gdzieś że nie mam dni płodnych po prostu kocham się z mężem kiedy mam ochote, w te dni również będziemy się starali ale bez spiny..
Mimo że nie staramy się jakoś długo to powiem Ci że miałam to samo.. w tamtym miesiącu miałam wszystkie objawy nawet miesiączka mi się spóźniła 4 dni! Co się w tym roku jeszcze nie zdarzylo, dzień dwa w tą czy w tą owszem ale nie 4 i ja już hura że się udało.. a tu lipa nic.. także dobre podejście objelas. My dziś jesteśmy po spotkaniu ze znajomymi i nawet wypiłam winko z koleżanką :) a cale przedpoludnie zajęłam sobie pieczeniem ciast i jakoś tak ogólnie się relaksowalam w ciągu dnia i czesciej to będę robić. Ogólnie polecam i przesyłam pozytywną energię ! :) :D

Ja od 3 cykli ale pierwsze to tak zupełnie na luzie i nawet nie sprawdzałam dni płodnych po prostu przestaliśmy się zabezpieczać z mężem dopiero od wrzesnia bardziej ambitnie, pierwsze dziecko mam 25 lat :) a jak u Ciebie?

To mam nadzieję że dla Ciebie też ten miesiąc będzie wyjątkowy ! :)
dziękuję to byłby najwspanialszy prezent na urodziny 😍
Mi tak samo dziś pierwszy dzień po okresie i mam to gdzieś że nie mam dni płodnych po prostu kocham się z mężem kiedy mam ochote, w te dni również będziemy się starali ale bez spiny..
Mimo że nie staramy się jakoś długo to powiem Ci że miałam to samo.. w tamtym miesiącu miałam wszystkie objawy nawet miesiączka mi się spóźniła 4 dni! Co się w tym roku jeszcze nie zdarzylo, dzień dwa w tą czy w tą owszem ale nie 4 i ja już hura że się udało.. a tu lipa nic.. także dobre podejście objelas. My dziś jesteśmy po spotkaniu ze znajomymi i nawet wypiłam winko z koleżanką :) a cale przedpoludnie zajęłam sobie pieczeniem ciast i jakoś tak ogólnie się relaksowalam w ciągu dnia i czesciej to będę robić. Ogólnie polecam i przesyłam pozytywną energię ! :) :D

Grunt to podejście. Ja też mam właśnie w planach nie zawraca sobie głowy testami owu, nie myśleć o tym. My i tak z mężem kochalismy się zawsze wtedy kiedy była na to ochotę ale wiadomo jak ja pilnowalam tych dni to wtedy tymbardzieje chętniej się do niego dobieralam

dziękuję to byłby najwspanialszy prezent na urodziny 😍

Grunt to podejście. Ja też mam właśnie w planach nie zawraca sobie głowy testami owu, nie myśleć o tym. My i tak z mężem kochalismy się zawsze wtedy kiedy była na to ochotę ale wiadomo jak ja pilnowalam tych dni to wtedy tymbardzieje chętniej się do niego dobieralam
A długo się już starasz ? Ja dokładnie tak samo nawet mój mąż się śmieje ze mnie że zanim zaczęliśmy się starac to np jak przychodziłam z pracy zmęczona to nie chciało mi się a teraz to nie ważne czy zmęczona czy nie i tak ciągle che mi się przytulać xd jakoś to tak działa po prostu na mnie, ale to raczej tylko na dobre że więcej bliskości jest :) natomiast testy owu to dopiero zaczynam w tym miesiącu stosować wcześniej nawet nie próbowałam, także na luzie ale zrobię je żeby poprostu sprawdzić co i jak :)

reklama
Do góry