reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

To nie ma bata musi się udać!
Jajowody udrożnione![emoji123] Były trochę zapchane ale teraz są czyściutkie[emoji16] dość mocno krwawię...trochę kręci mi się w głowie i mega słaba jestem - efekt znieczulenia...
8dc i dwa pecherzyki 17 i 14mm jutro wieczorem Ovitrelle i pracowity weekend przed nami [emoji3590]

reklama
Dzień dobry! Ja się w końcu witam w 1dc. @ mi taka niespodziankę zrobiła, że pojawiła się 3 dni po terminie, oby była chociaż łaskawa i nie dała w kość 😅 w listopadzie pozostaje mi czekać na dwie kreseczki na teście owu za 19 dni, matko ale to będzie wolno lecieć 😂 rozkręcajcie dziewczyny ten pochmurny listopad 😁 p.s olej z wiesiołka to od 1 dc?

Dzień dobry! Ja się w końcu witam w 1dc. @ mi taka niespodziankę zrobiła, że pojawiła się 3 dni po terminie, oby była chociaż łaskawa i nie dała w kość 😅 w listopadzie pozostaje mi czekać na dwie kreseczki na teście owu za 19 dni, matko ale to będzie wolno lecieć 😂 rozkręcajcie dziewczyny ten pochmurny listopad 😁 p.s olej z wiesiołka to od 1 dc?
Tak wiesiołek od 1 dc do owu🙃

Jajowody udrożnione![emoji123] Były trochę zapchane ale teraz są czyściutkie[emoji16] dość mocno krwawię...trochę kręci mi się w głowie i mega słaba jestem - efekt znieczulenia...
8dc i dwa pecherzyki 17 i 14mm jutro wieczorem Ovitrelle i pracowity weekend przed nami [emoji3590]
W 8dc to ten na 17 mm duży ! Musi się udać! Ja przeważnie takie donoszone mam na poziomie 19 mm i się udało kiedyś ;)

ja dziś mam 14 dc a w poniedziałek kontrola u gin wielkości pęcherzyków ;)

Dziewczyny testujące na dniach jak się czujecie? Mnie wszystko denerwuje a dzisiaj w ogóle mam zły humor i w głowie tylko myśl ze nic z tego! 😤 jutro będzie lepszy dzień

reklama
Do góry