reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Bo to dopiero nasz drugi cs po tym jak skonczylam antykoncepcje i jakos ni to podbrzusze bolalo mnie na @ ni to nie, bo to jakis taki dziwny bol, ktorego nigdy nie odczuwalam i nawet nie umiem go opisac, jedynie co mam troche ciazowego to to, ze latam co chwile do toalety :D
Tez tak miałam we wrześniu, w ciąży ze ciagle latałam do toalety

reklama
Ja z synkiem zaszłam właśnie w drugim cyklu po odstawieniu tabletek anty, po urodzeniu zaczęłam brać najpierw anty jednoskldnikowe bo karmiłam piersią a później normalne dwuskladnikowe. Odstawiłam w sierpniu i to już nasz 4cykl starań. Niedługo się przekonam czy owocny czy nie
Bo to dopiero nasz drugi cs po tym jak skonczylam antykoncepcje i jakos ni to podbrzusze bolalo mnie na @ ni to nie, bo to jakis taki dziwny bol, ktorego nigdy nie odczuwalam i nawet nie umiem go opisac, jedynie co mam troche ciazowego to to, ze latam co chwile do toalety :D

Hej. Jestem nowa. Aktualnie 26 dc. Choroba Hashimoto. Trzymam za was kciuki żeby się udało
Ja za Ciebie tez[emoji110] długo się staracie?
Tez tak miałam we wrześniu, w ciąży ze ciagle latałam do toalety
A ja w ciąży tak nie miałam, tzn zanim nie zrobiłem testu, ale jak wiedziałam że jestem w ciąży to mnie zaczęło mega suszyć więc bardzo dużo wody piłam a co za tym idzie latalam co chwilę do wc.
Czy któraś z was bedzie w najbliższych dniach testować?
Ja jutro rano planuje. Będzie 10dpo, teoretycznie okres powinnam mieć w poniedziałek ale owu mi się przesunela więc okres mogę mieć jakoś czwartek lub nawet piątek.

reklama
Do góry