reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Hejka! Ja oczyszczam głowę, staram się myśleć nie tylko o staraniach i zajmować sobie jak najwięcej czasu różnymi zajęciami. Potrzebowałam tego. Czas skupić się na związku. Szczęśliwi rodzice to i z tego wyjdzie dziecko. A nie tylko testy, testy, pomiary, beta, ciągłe rozmowy tylko o tym.
Cześć Kochana 😘 Bardzo dobre podejście! Ja rozumiem, że instynkt macierzyński potrafi być bardzo silny ale w niektórych przypadkach potrafi przekształcić się wręcz w obsesję. Tracimy wtedy radość z życia, przyjemność z sexu a o takim spontanicznym to już w ogóle nie ma mowy.. Rosną frustracje, pojawia się depresja.. Więc Kochane nie dajmy się zwariować, cieszymy się życiem a jestem przekonana, że na każdą z nas przyjdzie czas 😘😘

Cześć Kochana [emoji8] Bardzo dobre podejście! Ja rozumiem, że instynkt macierzyński potrafi być bardzo silny ale w niektórych przypadkach potrafi przekształcić się wręcz w obsesję. Tracimy wtedy radość z życia, przyjemność z sexu a o takim spontanicznym to już w ogóle nie ma mowy.. Rosną frustracje, pojawia się depresja.. Więc Kochane nie dajmy się zwariować, cieszymy się życiem a jestem przekonana, że na każdą z nas przyjdzie czas [emoji8][emoji8]
Idealnie to wszystko ujęłaś:))

Mi w końcu się okres skończył :) :) także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być :)

Mi w końcu się okres skończył :) :) także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być :)
I ja tak samo. Koniec swirowania:)

Tak trzymać! Pozytywne podejście, trochę luzu, sporo radości z sexu a i bobas się pojawi.. 😊😉😘

reklama
Do góry